Chata na laze v Strážovských vrchoch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Valaská Belá
Ulica.: Valaska Bela
63 m²
850 m²
čiastočne prerobený
predaj - Chata
105.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15851x zobrazená v zozname / 730x zobrazená detailne / 273x zobrazená detailne tento mesiac

Predáme chatu v malebných Strážovských vrchoch plných zvierat a hríbov.

Predáme zrekonštruovanú chatu na pozemku s rozlohou 850 m2, nachádzajúcu sa na lazoch, asi 2,5 km od obce Valaská Belá.

Chata prešla rekonštrukciou, je zateplená a boli na nej menené:
plechová strecha spolu s drevenými krovmi, okná, podlahy, kúpeľňa so sprchou, WC, voda aj odpad, žumpa, elektrika, omietky, drevené schody, v kuchyni je postavená pekná keramická pec na tuhé palivo so zabudovanou elektrickou varnou doskou (na letné obdobie), v obývačke je murovaný krb s krbovou vložkou na tuhé palivo, s rozvodmi tepla do všetkých miestností, kuchynská linka.

Dispozícia:


Vstupná predsieň s dreveným schodiskom vedúcim na poschodie, z predsiene sa vchádza do obývačky, ktorá je oddelená od kuchyne krbom (z obývačkovej strany) a pecou (z kuchynskej strany). Z kuchyne sa prechádza do malej chodbičky, z ktorej sa vstupuje do kúpeľne a do samostatného priestranného WC. V miestnosti, kde sa nachádza WC je aj práčka a bojler na ohrev teplej (100 litrov) vody. Na poschodí je otvorený priestor, využívaný ako veľká spálňa. Tento priestor nie je dokončený. Je zateplený a všetko je pripravené (elektrina, osvetlenie, kúrenie) na dokončenie, aj na rozdelenie priestoru na dve samostatné izby.

Pri chate je pristavaná nová dreváreň.



Prístupová cesta je vo väčšej miere asfaltová, potom spevnená, je však do kopca a je prístupná autom až pred chatu. V zime sa cesta odhŕňa.


V prípade záujmu o obhliadku chaty ma prosím kontaktujte:
p.Herceg

www.apartim.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku850 m²
Zastavaná plocha63 m²
Celková rozloha80 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapo rekonštrukcii

Vaše hodnotenie ponuky