Chata s čarovným pozemkom - Košice - Rekreačný areál Čičky

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sever
Lokalita.: Košice - mestská časť Sever
Ulica.: Rekreačná oblasť - Čičky
621 m²
nie
pôvodný
nie
predaj - Chata
102.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18117x zobrazená v zozname / 886x zobrazená detailne / 101x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RELCOM v zastúpení Mgr. Adama Kovácsa Vám ponúka na predaj Chatu s čarovným pozemkom v lukratívnej záhradkárskej lokalite Čičky ,Košice-Sever, katastrálneho územia Kamenné.

Predmetný pozemok má výmeru 621 m2 obytná výmera samotnej chaty je 31m2 + pivnica. Chata má prípojkou elektriny, disponuje prípojkou úžitkovej vody zo studne. Chata je podpivničená a suchá, celoročné využitie zabezpečuje vykurovacie teleso na tuhe palivo s výkonom 4,5kw.

Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy, skleník, vŕtaná studňa. Táto nehnuteľnosť ponúka dokonalý útek pred mestským ruchom. Pozemok disponuje výnimočným výhľadom na okolité lesy, lúky a zároveň je dokonalo slnečný.

Cena pozemku predstavuje 102 990€ Cena zahŕňa kompletné sprocesovanie kúpy nehnuteľnosti, vrátane právneho servisu spojeného s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou a realitnou kanceláriou RELCOM, čiže celý proces bude plynulý a bez starostí.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Mgr. Adam Kovács, RELCOM – Licencovaná realitná kancelária NARKS

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku621 m²
Stavpôvodný
Statusaktívne
Internetnie
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Krbáno
Klimatizácianie
Káblová televízianie
Oknádrevené
Terénsvahovitý
Prístupová cestaneupravená cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky