Chata Šípkové

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Vrbové
Ulica.: Šípkové
60 m²
567 m²
2
2
úplne prerobený
studňa
230/400V
predaj - Chata
54.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

46731x zobrazená v zozname / 1820x zobrazená detailne / 201x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj celoročne obývateľnú murovanú chatku so záhradou v záhradkárskej osade nad obcou Šípkové. Obec je vzdialená 15 km od Piešťan a 5 km od Vrbového.
Rozloha pozemku je 567m2. Pozostáva na poschodí presiene, izby s krbovými kachľami a s balkónom - vchodu z prístupovej cesty. V spodnej časti sa nachádza 3x sklad, WC, kuchyňa, a pivnica. Záhrada je riešená formou 3 terás. Vedľa chatky sa nachádza vlastné, veľké parkovacie miesto.
.Chata je pripojená na elektrika 400V, voda úžitková, privedená do chaty a taktiež na polievanie. Kúrenie je zabezpečené pieckami na tuhé palivo. Chatka sa predáva kompletne vybavená.
Pri predaji Vám zabezpečíme kompletný servis od obhliadok až po spracovanie zmlúv na predaj nehnuteľnosti. Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona, pri predaji nehnuteľnosti a je predpoklad, že daná nehnuteľnosť bude zaradená do energetickej triedy D. Pre podrobné informácie volajte na tel.č. , Pozrite si video. Link je pod textom.

https://www.youtube.com/watch?v=9ZMVZNg-SU0&t=80s

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku567 m²
Zastavaná plocha25 m²
Celková rozloha567 m²
Úžitková plocha60 m²
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Vykurovanievlastné - elektrické
Pivnicaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Krbáno
Energetický certifikátC
Oknádrevené
Terénsvahovitý
Prístupová cestaneupravená cesta

Vaše hodnotenie ponuky