Chatka pod lesom v Bátovciach

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Bátovce
20 m²
1100 m²
predaj - Chata
9.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

597x zobrazená v zozname / 44x zobrazená detailne / 44x zobrazená detailne tento mesiac

Máte dosť civilizácie? Rušné mesto vás už nebaví? Máme tu niečo pre Vás.
Miesto kde hviezdy svietia jasnejšie a cvrčky počuť hlasnejšie...Chatka v lone prírody v záhradkárskej časti Zadná hora-Bátovce.

Je to drevostavba v pôvodnom stave rozmer 4x5m. Pod chatkou je pivnica, ktorá slúži na uskladnenie zeleniny aj ako chladnička.
Pozemok - záhrada má 1100m2 sa dlhodobo prenajíma od záhradkárskej organizácie.
Bez prívodu vody a elektriny sa dnes zdá nemožné prežiť, ale komunita okolitých chatárov - záhradkárov vám s radosťou povedia, že to má svoje čaro.
V blízkosti je priehrada Lipovina obľúbené miesto rybárov .

Obec Bátovce má veľmi dobrú občiansku vybavenosť a je od mesta Levice vzdialená 16km, vyhľadávaná Banská Štiavnica 29km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1100 m²
Úžitková plocha20 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky