Čiastočne zariadený 3i byt vo výbornej lokalite v Trnave

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Mozartova
70 m²
12
10
3
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
172.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

468x zobrazená v zozname / 32x zobrazená detailne / 32x zobrazená detailne tento mesiac

Timareal ponúka na predaj 3i byt na Mozartovej ulici v Trnave, odkiaľ máte na skok všade, skvelá občianska vybavenosť. Byt sa nachádza na 10/12 poschodí.
Prešiel čiastočnou rekonštrukciou pred 10 rokmi:
brúsené drevené parkety, plastové okná, bezpečnostné dvere, jadro

Bytový dom má 50 rokov a tiež prešiel rekonštrukciou, je zateplený, menené boli stúpačky. Ku každému bytu prislúcha pivnica a spoločná miestnosť kočíkareň. Do bytového domu sa vchádza vďaka elektr.vrátnikovi. Bytový dom má 2 výťahy, z toho jeden nákladný.

Byt sa predáva zariadený ako je na fotkách:


kuchynská linka, ľadnička s mrazničkou, nábytok, umývačka riadu, mikro-vlnka, sprchový kút, automatická práčka, kúpeľňový nábytok

V okolí sa nachádza základná škola, škôlka, poliklinika, potraviny, pošta to všetko v tesnej blízkosti , nákupné centrum MAX, i park.

Cena tejto príjemnej nehnuteľnosti je 172.000€ ,preto nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a kontaktujte ma 7 dní v týždni na čísle
Odporúčame využitie balíka služieb ALL INCLUSIVE NAOPAK ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií o tejto službe na domovskej stránke prípadne osobne u ktoréhokoľvek z maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Ochotne Vám zabezpečíme dokumenty potrebné pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Poschodie10
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky