Developerský projekt 42 b.j. s ÚR , obec Nemčice, okres Topoľčany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Nemčice
9160 m²
predaj - Pozemky - bývanie
778.600,- €
85,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2415x zobrazená v zozname / 182x zobrazená detailne / 182x zobrazená detailne tento mesiac

Developerský projekt 42 b.j. + s pozemkom, obec Nemčice, okres Topoľčany

Predstavujeme vám jedinečnú príležitosť investovať do developerského projektu v malebnej obci Nemčice, situovanej v okrese Topoľčany. Tento pozemok o rozlohe 9,160 m² sa nachádza v zastavanej časti obce a je ideálny na výstavbu moderných rodinných domov.

Projekt a dispozícia:


Pozemok je schválený platným územným rozhodnutím na výstavbu 14 rodinných domov, z ktorých každý ponúka tri bytové jednotky. Celkom sa teda jedná o 42 pohodlných a priestranných bytov. Projekt je premyslene navrhnutý tak, aby ponúkal dva dvojizbové byty na prízemí, každý s priľahlým pozemkom o rozlohe cca 2 áre a podlahovou plochou 55 m². Na poschodí sa nachádza trojizbový byt s veľkorysou terasou o rozlohe 45 m² a podlahovou plochou 77,5 m². K projektu prislúcha 66 parkovacích miest.
Výmera pozemku: 9.160 m2

Kompletná projektová dokumentácia:


Je pripravený kompletne vypracovný projekt, ktorý bol podkladom pre už vydané a právoplatné Územné rozhodnutie, čo znamená, že budúci majiteľ môže okamžite začať s realizáciou projektu. Majiteľ na požiadanie poskytne kompletnú projektovú dokumentáciu a územné rozhodnutia.

Prekládka VN nad pozemkom je zazmluvnená s elektrárňami s dotáciou na prekládku zo strany elektrárni vo výške 65 % investície (investícia zo strany vlastníka pozemku max. 18.000,-EUR), Územné rozhodnutie na prekládku je právoplatné, realizácia prekládky VN koniec roka 2024 – jar 2025. Prekládka VN je naprojektovaná na zemné vedenie uložené pod naprojektovanou prístupovou komunikáciou k pozemkom.

Lokalita:


Nemčice sú pokojná a rozrastajúca sa obec s dobrou občianskou vybavenosťou a výbornou dostupnosťou do okresného mesta Topoľčian. Lokalita ponúka ideálne podmienky pre rodinné bývanie so všetkými výhodami vidieckeho prostredia a zároveň blízkosťou mestských služieb.

Cena:


Cena tohto atraktívneho pozemku vrátane právoplatného územného rozhodnutia a kompletnej projektovej dokumentácie je stanovená na 85EUR/m², celkovo teda 778 600EUR.

Vlastníctvo:


Pre bližšie informácie o vlastníctve a ďalšie podrobnosti nás prosím kontaktujte. Tento projekt predstavuje výnimočnú investičnú príležitosť v perspektívnej lokalite. Nezmeškajte príležitosť k rozvinutiu vašej developerskej vízie v Nemčiciach. Pre viac informácií a obhliadku pozemku nás neváhajte kontaktovať.

Vieme Vám pomôcť s financovaním.



KONTAKT

Mgr. Janka Čepelová


– MOBIL:
– E-MAIL:

– WEB: www.stavinvestreality.sk


V CENE: právny servis, realitné služby, katastrálne konanie a zabezpečenie financovania

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku9160 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky