Diplomat Park_ Dvojizbový byt s parkovaním na prenájom

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Mudroňova
99.15 m²
3
1
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt
1.600,- €/mes. Energie:
300 € / mes
vrátane parkovania, +300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 153x zobrazená detailne / 153x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE Vám ponúka na prenájom príjemný 2-izbový byt v exkluzívnom prostredí Bratislavského hradu pre náročných klientov.

Byt sa nachádza na druhom poschodí. Disponuje úžitkovou plochu 97,45 m2 a plocha z loggie je o výmere 1,70 m2. Dispozičné riešenie je veľmi príjemné a zároveň praktické. Byt pozostáva z priestrannej vstupnej predsiene, príjemnej obývacej izby s otvorenou dispozíciou kuchyne so špajzou, zo spálne, z kúpeľne so sprchovým kútom, vaňou a toaletou a samostatná toaleta. Vstup na lodžiu je možný z obývacej izby a kuchyne. K bytu prislúcha parkovacie státie v podzemnej garáže.

Nájomné nezahŕňa poplatok za energie vo výške 300,-EUR (platby extra).

Diplomat Park je rezidenčný objekt s modernou elegantnou architektúrou a vysokým štandardom určený na bývanie. Prechádzka Hradným údolím Vás za 10 minút privedie do pešej zóny. Neďaleko sa nachádza aj mestský lesopark Horský park, vhodný na prechádzky, šport a relax. Diplomat Park je ľahko dostupný z ktorejkoľvek časti mesta a je vybavený potrebnou infraštruktúrou. Východo-západná orientácia projektu, ako aj poloha Hradného vŕšku sú zárukou pokojného a jedinečného bývania. Vzhľadom na skutočnosť, že v tejto časti mesta má svoje rezidencie niekoľko veľvyslanectiev, je tu zaručená aj zvýšená bezpečnosť. Projekt ponúka dve podzemné podlažia s 32 parkovacími miestami a dvoma nadzemnými podlažiami, pričom tretie nadzemné podlažie je riešené ako ustúpené s plochou strechou.


Follow the Rivers find your home..



Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha99.15 m²
Úžitková plocha99.15 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáhliníkové

Vaše hodnotenie ponuky