Dizajnová vila NOVA v Starom Meste

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Drotárska cesta
440.59 m²
966 m²
2
7
áno - 2 autá
verejný vodovod
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
Cena v RK Cena na vyžiadanie v RK
Ponúknite vlastnú cenu

6916x zobrazená v zozname / 228x zobrazená detailne / 34x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE Vám ponúka na predaj dizajnovú 7-izbovú vilu s krásnou záhradou v obľúbenej mestskej časti Staré Mesto v zóne Machnáč. Ponúkaná nehnuteľnosť prináša nadčasové architektonické riešenie, logickú a zároveň príjemnú dispozíciu zasadenú na pozemku s vlastným kusom prírody. Minimalistickú eleganciu tejto ponuky dopĺňajú ako dominantný interiérový prvok veľkoformátové okná, ktoré vytvárajú pocit priestrannosti, umožňujú prienik prirodzeného svetla a prepájajú interiér so záhradou.

Dispozične pozostáva z dvoch podlaží (prízemie denná časť a poschodie nočná privátna časť) prepojených dvojramenným schodiskom. Dispozíciu prízemia tvorí vstupná chodba s úložnými priestormi, walk-in šatník, hosťovská izba, hosťovská toaleta, priestranná obývacia izba s krbom, kuchyňa s jedálňou a komora, technická miestnosť, sklad s toaletou, záhradné zázemie. Vstup na terasu je z jedálenskej časti aj z obývacej izby. Dispozíciu poschodia tvorí hala, hlavná spálňa s kúpeľňou so saunou a s veľkorysým walk-in šatníkom, tri spálne, kúpeľňa, samostatná toaleta a práčovňa.

Exteriér je rozdelený do funkčných zón. Na úrovni ulice, pred garážou je spevnená plocha, ktorá ponúka ďalšie možnosti parkovania. Zelená časť záhrady je umiestnená pred vstupmi z dennej časti vily. Tu sa nachádza exteriérová jedálenská či, spoločenská relaxačná zóna.

SÚHRNNÉ INFORMÁCIE:


- Výmera pozemku: 966 m2
- Celková plocha: 780,04 m2
- Úžitková plocha: 440,59 m2
- Terasa: 152,42 m2
- Počet podlaží: 2
- Počet izieb: 7
- Počet spálni: 5
- Počet kúpeľni: 3
- Počet parkovacích miest v garáži: 2
- Počet parkovacích miest v exteriéri: 2

Pri tejto ponuke ide o dokonalé spojenie súkromia, pohodlia a príjemného dizajnu. Ponuka je ideálnou pre rodiny s deťmi, ktoré vyhľadávajú súkromie a pokojné bývanie s dobrou dostupnosťou.

LOKALITA:


Lokalita hradného kopca patrí k prestížnym a najlukratívnejším adresám rezidenčného bývania. Vynikajúca poloha v centre s jednoduchou dostupnosťou a zároveň blízkosť chránenej oblasti Horský park sú jedinečnou kombináciou výhod luxusného mestského bývania a nekonečných možností aktívneho trávenia voľného času v prírode. V krátkej vzdialenosti sa nachádzajú materské a základné školy, ako aj súkromná medzinárodná anglická škola.

Follow Rivers find your home..


Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku966 m²
Celková rozloha780.04 m²
Úžitková plocha440.59 m²
Počet poschodí2
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno
Garážáno - 2 autá
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Krbáno
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky