Dobrá cena ! Rodinný dom v obci Dubník vhodný na bývanie, ale aj na re

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Zámky
Lokalita.: Nové Zámky
Ulica.: Dubník
65 m²
680 m²
predaj - Rodinný dom
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4904x zobrazená v zozname / 319x zobrazená detailne / 319x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Dubník, 20 km od mesta Nové Zámky, 19 km od termálneho kúpaliska Podhájska a 35 km od mesta Štúrovo, 4 km od plánovanej R 7, 6 km od vínnej cesty Strekov a 3 km od Chateau Rúbaň. Dom je postavený na rovinatom pozemku 680 m2, oplotenom, v pôvodnom stave, kde prebieha rekonštrukcia - nová elektrika, vyčistenie pozemku, murárske úpravy, výmena okien a dvier. Je orientovaný na juhovýchod, slnečný dvor od rána do večera. Jedná sa o gazdovský dom, z nepálenej tehly, suchý, sedlová strecha, krytina škridla, napojený na elektriku - funkčná, na pozemku je funkčná studňa. Dom je situovaný v širšom centre obce s ľahkou dostupnosťou ku službám. Obec Dubník má 1 600 obyvateľov, kompletnú občiansku vybavenosť, dve vodné nádrže, cesty vhodné na turistiku a cykloturistiku, šport, cross dráhu. Bližšie informácie k nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne miestny maklér Ing. Štefan Ölvecký na č.t. , Viber, WhatsAap, e-mail:

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku680 m²
Zastavaná plocha70 m²
Úžitková plocha65 m²
Statusaktívne