DOHŇANY_Krásny, slnečný pozemok

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Dohňany
Ulica.: Dohňany
707 m²
predaj - Pozemky - bývanie
75.000,- €
106,08 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

759x zobrazená v zozname / 57x zobrazená detailne / 57x zobrazená detailne tento mesiac

LUHOVA reality Vám výhradne ponúka na predaj atraktívny pozemok so všetkými inžinierskymi sieťami, ideálny pre výstavbu rodinného domu. Pozemok sa nachádza v obci Dohňany, v tichej a príjemnej lokalite s výbornou dostupnosťou do mesta, čo z neho robí ideálne miesto pre pokojné bývanie v blízkosti všetkej občianskej vybavenosti.

O pozemku:


• pozemok je mierne svahovitý (cca 27m šírka x 22m dĺžka)
• pozemok 578m2 + 129m2 podiel na prístupovej ceste
• prístupová cesta spevnená
• elektrická prípojka na pozemku
• funkčné prípojky na obecnú vodu a kanalizáciu na pozemku

Výhody:


Všetky inžinierske siete sú už zavedené, čo znamená, že môžete okamžite začať s výstavbou Vášho vysnívaného domu presne podľa Vašich predstáv.

Môj tip:


Výmera pozemku poskytuje dostatok priestoru pre Váš vysnívaný dom, záhradu či relaxačnú zónu. Táto lokalita je skvelá voľba pre rodiny, ktoré hľadajú pokojné prostredie v blízkosti prírody, no zároveň s rýchlym prístupom do mesta, školy, škôlky a obchodov.

Lokalita:


V tejto modernej obci je výborná občianska vybavenosť: škôlka, škola, pošta, potraviny, pohostinstvo, obecná knižnica, kostol, veľmi známy a vyhľadávaný penzión, v obci pôsobí taktiež cyklistický klub. Neoceniteľnými výhodami sú kľudné prostredie, cykloturistika, turistika v okolí a výborné dopravné spojenie.

Moje odporúčanie:


Ak aj v súčasnosti neplánujete výstavbu domu, je tento pozemok pre Vás výborná investičná príležitosť pre budúcnosť. Zároveň, ak hľadáte miesto pre stavbu svojho vysnívaného rodinného domu s kompletným zázemím v lokalite s rýchlym prístupom do mesta neváhajte nás kontaktovať.

Tešíme sa na obhliadku s Vami!


V prípade záujmu o obhliadku, prípadne o bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať na tel.č.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku707 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky