DOM NA PRENAJOM, KOŠICE-KRÁSNA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Krásna
Lokalita.: Košice - mestská časť Krásna
Ulica.: Horná
138 m²
369 m²
2
4
verejný vodovod
áno
prenájom - Rodinný dom - Novostavba
1.500,- € NOVOSTAVBA
Ponúknite vlastnú cenu

33254x zobrazená v zozname / 779x zobrazená detailne / 409x zobrazená detailne tento mesiac

JOZUE REALITY v zastúpení Ing. Milanom Drotárom Vám ponúka DOM-NOVOSTAVBU na prenájom, v mestskej časti Košice-Krásna

Máte záujem o nový, útulný domov, kde každý detail spája moderný dizajn s pohodlím? Predstavte si, ako by sa váš každodenný život mohol zmeniť v tomto krásnom rodinnom dome, ktorý ponúkame na prenájom v mestskej časti Košice – Krásna na Hornej ulici.

Ponúkame na prenájom nový, kompletne zariadený rodinný dom v mestskej časti Košice – Krásna, na Hornej ulici. Dom s rozlohou 115 m² obsahuje priestrannú obývačku s modernou kuchyňou, izba so súkromnou kúpeľňou, izba, samostatnú toaletu a ešte jedna hlavná kúpeľňa.

Súčasťou je aj samostatná bytová jednotka-garzonka o rozlohe 35m2 s vlastnou kúpeľňou a terasou.
Spolu podlahová plocha je cca. 150m2, pozemok je o rozlohe 369m2.

Dom je zariadený novým nábytkom a elektrospotrebičmi, vrátane elektrickej rúry, varnej dosky, práčky, umývačky riadu a chladničky s mrazničkou.


Dom je pripravený na nasťahovanie, k dispozícii sú tri parkovacie miesta. Cena prenájmu je 1 500EUR mesačne vrátane energií, internetu-optika a TV. Voľný od 15. septembra 2024. Vyžaduje sa depozit.


JOZUE REALITY, s.r.o. pre Vás zabezpečí kompletný servis spojený s ponukou, kúpou, prevodom nehnuteľností, Spolupracujeme s finančnými špecialistami, ktorí sú na trhu viac ako 15 rokov a spolupracujú so všetkými bankami na trhu, ktoré poskytujú hypotéky. Ušetria Vám čas a peniaze. K tomu Vám vieme zabezpečiť aj poistné poradenstvo.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii kontaktujte certifikovaného realitného makléra Ing. Milana Drotára, telefonicky: prípadne zastavte sa u nás osobne. Realitnú kanceláriu Jozue Reality s.r.o. nájdete na Štúrovej 8 v Košiciach.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku369 m²
Zastavaná plocha138 m²
Úžitková plocha138 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Balkónáno
Terasaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Terénmierny svah
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky