Dom na rekonštrukciu v obci Gemerská Panica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Rožňava
Lokalita.: Gemerská Panica
130 m²
751 m²
predaj - Rodinný dom
38.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

69x zobrazená v zozname / 18x zobrazená detailne / 18x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný dom sa nachádza v kľudnej časti obce Gemerská Panica, ktorá leží 27 km od okresného mesta Rožňava a 6 km od mesta Tornaľa, okrajom obce vedie hlavný ťah spájajúci Košice so Zvolenom. Okolie tejto kľudnej obce ponúka viac možností na kúpanie, turistiku a cykloturistiku.
Dom pozostáva zo štyroch miestností a kúpeľne s toaletou. Z pôvodnej veľkej komory sa vchádza na povalu. Okolo domu je rovinatá ľahko udržateľná záhrada. Nehnuteľnosť má vlastnú studňu a žumpu, elektrika je odpojená.
Táto nehnuteľnosť vyžaduje rozsiahlu rekonštrukciu, alebo podľa uváženia po zbúraní domu bude pekným stavebným pozemkom.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku751 m²
Úžitková plocha130 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky