Dom v peknom prostredí pod Tribečom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zlaté Moravce
Lokalita.: Kostoľany pod Tribečom
128 m²
1012 m²
predaj - Rodinný dom
79.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3411x zobrazená v zozname / 310x zobrazená detailne / 310x zobrazená detailne tento mesiac

Vo vyhľadávanej turistickej lokalite v peknom prostredí Tribečských pohorí stojí tento domček o rozlohe 128m2. Je osadený v strede obce, čo nie je prekážkou na plnohodnotný oddych v tichom prostredí. Kostoľany pod Tribečom je neprechodná obec, ktorá leží v okrese Zlaté Moravce, v doline medzi južnými výbežkami pohoria Tribeč.

Dom pozostáva zo 4 izieb, kuchyne, špajze, kúpeľne a presvetlenej chodby – gánku. Súčasťou domu je kôlňa z ktorej sa dostanete na pochôdznu povalu. Do domu je možné sa dostať dvomi vstupmi a to chodbou a kuchyňou. Je postavený z nepálenej tehly a podpivničená je chodba a jedna izba. Krov je v dobrom a zachovalom stave. Napojený je na elektriku, plyn, vlastnú kopanú studňu s hĺbkou 6metrov. Kanalizácia je v štádiu realizácie. Kúpeľňa bola vybudovaná v roku 2010. Domček má potenciál na rekonštrukciu na Váš vysnívaný domov alebo chalupu, kde budete tráviť voľný čas s rodinou. Dispozične je možné si dom prerobiť už podľa vlastných predstáv.

Pozemok o rozlohe 1012m2 zaručuje dostatok priestoru na realizáciu záhrady, bazénu altánku. Na pozemku sa nachádza aj garáž. Pozemok je rovinatý, oplotený a sú z neho pekné výhľady na okolité pohoria. Pár metrov od domčeku sa nachádza autobusová zastávka a oproti domčeku malý obchodík s potravinami. Celoročné je možné využívať okolité prostredie na rôznu turistiku. Neďaleko sa nachádza zrúcanina hrad Gýmeš. V obci je prameň s pitnou vodou. Dom je vhodný pre ľudí, ktorí vyhľadávajú tiché pekné prostredie a milujú prírodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1012 m²
Úžitková plocha128 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky