Dom v pôvodnom stave medzi Ružomberkom a Liptovským Mikulášom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Liptovský Mikuláš
100 m²
772 m²
predaj - Rodinný dom
109.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2084x zobrazená v zozname / 97x zobrazená detailne / 97x zobrazená detailne tento mesiac

Predaj domu na Liptove.


Nehnuteľnosť sa nachádza na krásnom mieste. Je vhodná na rekreačné využitie, prenajímanie, ale aj trvalé bývanie. Situovaná je v malej obci. Z obce je výborná dostupnosť do mesta Liptovský Mikuláš, Ružomberok, k Liptovskej Mare, aquaparkom Tatralandia, Bešeňová, či kvalitným lyžiarskym strediskám na Liptove. Kompletnú občiansku vybavenosť má susedná obec vzdialená 3km.
Nehnuteľnosť je postavená na peknom, slnečnom pozemku s rozlohou 772m2. Netienia jej žiadne iné stavby.
3 – izbový dom je v pôvodnom stave, napojený na vodovod, elektrinu, žumpu a studňu. Predná časť je podpivničená. Vykurovaný bol ústredne tuhým palivom. Dispozícia obytnej časti je praktická na jednom podlaží. Na nehnuteľnosť sú napojené hospodárske časti.
Po patričnom venovaní pozornosti tejto nehnuteľnosti, budete mať jedinečnú nehnuteľnosť na Liptove.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku772 m²
Úžitková plocha100 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky