Dom vhodný aj na chalupu, s vyše 1000m2 rovinatým pozemkom, v tichej o

Štát.: Slovensko
Mesto.: Levice
Lokalita.: Levice
130 m²
1090 m²
predaj - Chata
65.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

98x zobrazená v zozname / 21x zobrazená detailne / 21x zobrazená detailne tento mesiac

Dom disponuje 3 izbami, kuchyňou, špajzou, kúpeľňou s toaletou, pivnicou. Podkrovie sa dá prerobiť na bývanie. Dom je suchý, okamžite obývateľný. Kúrenie je plynové - ústredné, voda je obecná, Vlastná žumpa (v obci nie je kanalizácia). Na pozemku sa ešte nachádza vlastná studňa, podpivničená letná kuchyňa s kúpeľňou, priestranná dvoj garáž, ktorej je jedna časť priechodná a cez ňu sa dostaneme do záhrady. Tam nájdeme vonkajšiu suchú toaletu, dielňu a murovanú hospodársku časť. Záhrade dominuje veľký orech, ktorý v lete poskytuje príjemný chládok a na okrajoch je ako živí plot, vinič.

V dedine je škôlka, pošta, potraviny. Dedinka ponúka širokú škálu využitia a oddychu. Budapešť je vzdialená len 80 km, nádherné kúpeľné mesto Dudince len 8 km, wellness Santovka 16km a Aquapark Esztergom 50km. Tiež Štiavnické vrchy sú do 50km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1090 m²
Úžitková plocha130 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky