Domček v obci Kolíňany vhodný aj na chalupu

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Kolíňany
90 m²
408 m²
predaj - Rodinný dom
136.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1332x zobrazená v zozname / 145x zobrazená detailne / 45x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný domček sa nachádza v obci Kolíňany vo veľmi kľudnej a tichej uličke. Je umiestnený v zástavbe rodinných domov a pozostáva z 3 spálni, obývacej miestnosti, z predsiene s kuchynskou linkou, špajze, priestrannej kúpeľne a menšej pivnici, kde sa nachádza kotol a bojler. Dom je pekne dispozične riešený a presvetlený.

Má dva vstupy a je po čiastočnej rekonštrukcii. Predná časť domu je z nepálenej tehly a zadná časť z pálenej tehly. Výhodou tejto tehly je prirodzená klíma v interiéri počas letného obdobia. V roku 2015 boli menené okná a dvere za plastové, sú vymenené rozvody elektriky, vody a odpadu. Dom je napojený na vodu, plyn, elektriku a kanalizáciu. Vodovodnú prípojku bude nutné riešiť ako novú nakoľko je napojená cez susednú nehnuteľnosť. Povala je celá pochôdzna. Domček je ihneď obývateľný vhodný k nasťahovaniu. Dom je ideálny na bývanie a tak isto aj na chalupárčenie. Pozemok o rozlohe 408m2 nie je náročný na údržbu čo je v dnešnej dobe výhoda pre zaneprázdnených ľudí.

Pekné prostredie okolo rybníka je ideálne na prechádzky. Je vzdialené od domu približne 2km.
Príjemná turistika je možná aj vinicami, ktorými sa dostanete až do obce Pohranice. Voľný čas môžete tráviť aj v okolí Jelenca, kde je zrúcanina Gýmeš. V obci Kolíňany sú potraviny coop jednota , škola, škôlka vzdialená iba 850m. Kolíňany sú vyhľadávaná lokalita na bývanie aj vďaka rýchlej dostupnosti do Nitry. Nitra je vzdialená len 10km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku408 m²
Úžitková plocha90 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky