Domček vo vidieckom štýle ideálna na oddych v tichom prostredí pod Tri

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zlaté Moravce
Lokalita.: Zlaté Moravce
75 m²
956 m²
predaj - Rodinný dom
137.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6308x zobrazená v zozname / 509x zobrazená detailne / 215x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj romantická vidiecka chalupa, ktorá je ideálnym útočiskom pre tých, ktorí hľadajú únik z mestského zhonu. Každý kút v domčeku dýcha útulnosťou a šarmom vidieka. Stropy v dvoch miestnostiach skrášľujú drevené trámy. Okienka a krásne drevené nové dvere dodávajú chalupe tú pravú vidiecku atmosféru. Hoci chalupa zatiaľ nemá kúpeľňu, ponúka možnosti na vytvorenie Vášho osobného kúpeľného raja. Romantiku v interiéri Vám zaručí piecka na drevo, ktorou viete aj prikúriť v zimnom období. Piecka slúži aj na pečenie alebo si na nej uvaríte skvelé jedlo. Je čiastočne zrekonštruovaná a pozostáva z 2 izieb a kuchyne. V zadnej časti sa nachádza skladový priestor. Je napojená na elektriku, plyn a kopanú studňu o hĺbke 6metrov. Kanalizácia je v štádiu realizácie.

Chalupa sa nachádza v tichej uličke na pozemku o rozlohe 956m2, kde si môžete naplno vychutnať pokoj a prírodu. Na pozemku sú rôzne ovocné stromy ako jablone, hruška, čerešňa, slivka, broskyňa. Na pozemok je možné sa dostať z dvoch strán. Zadnú časť pozemku je možné využiť aj na výstavbu rodinného domčeku. Na pozemku sa nachádza aj kvalitná murovaná pec.

V blízkosti je veľa možností na turistiku pešou chôdzou alebo na bicykli. Neďaleko v obci Kostoľany pod Tribečom je veľmi dobrý zdroj pitnej vody, ktorý vyviera priamo z hory. Obec Ladice sa nachádza v objatí Tribečských lesov 20km od Nitry, 10km od Zlatých Moraviec a 120km od Bratislavy.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku956 m²
Úžitková plocha75 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky