Donovaly trojpodlažný dom v štádiu rekonštrukcie

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
300 m²
600 m²
predaj - Rodinný dom
430.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7274x zobrazená v zozname / 460x zobrazená detailne / 236x zobrazená detailne tento mesiac

Dom s krásnym výhľadom sa nachádza v kľudnej časti lyžiarskeho strediska Donovaly. Je v stave začatej rekonštrukcie so stavebným povolením. Dom má prípojku vody, elektriny aj kanalizácie. V dome rozvody nie sú dokončené. Projekt počíta so šiestimi apartmánmi na prenajímanie, každý s vlastným sociálnym zariadením. Parking je možné vybudovať na vlastnom pozemku. Pozemok je svahovitý.
Na LV je stavba vedená ako RD a má popisné čislo. Dom sa predáva s projektom, je k nemu vypracovaný statický posudok aj znalecký posudok.
Poloha domu priamo v lyžiarskom stredisku uprostred prírody zaručuje rýchlu návratnosť investície.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku600 m²
Úžitková plocha300 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky