DREVENÁ CHATKA S ALTÁNKOM, MUROVANOU PECOU A ZÁHRADOU- ZLATÝ POTOK

Štát.: Slovensko
Mesto.: Zvolen
Lokalita.: Zvolen
Ulica.: Prachatická
375 m²
predaj - Rekreačné pozemky
30.000,- €
80,- €/m2 NA RELAX
Ponúknite vlastnú cenu

16074x zobrazená v zozname / 940x zobrazená detailne / 87x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj krásnu drevenú chatku s murovanou pecou a altánkom na záhrade s rozlohou 375 m2. Záhrada je v osobnom vlastníctve a prístup je po spevnenej ceste peši aj autom v lokalite Zlatý Potok ul.Prachatická. Na záhrade sa nachádza aj murovaná pivnica a detský domček na hranie.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:


• celková rozloha 375 m2
• murovaná pivnica na uskladnenie ovocia a zeleniny
• drevená chatka postavená na betónovej platni s jednou obytnou miestnosťou
• altánok s murovanou pecou a hojdačkami
• tiché miesto a možnosť dobudovať vyvýšené záhony na pestovanie zeleniny
• výborný prístup peši aj autom
• na záhrade sú posadené- čerešňa, aronie, čučoriedky, ríbezle aj hrozno
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:


Záhrada s drevenou chatkou sa nachádza v nižšej časti záhradkárskej osady nad garážami ulice Prachatická. Je tu veľmi dobrý prístup aj peši aj autom. K záhrade vedie cestička popri murovanej pivnici a nad ňou sa rozprestiera záhrada kde nájdete miesto na odpočinok aj zábavu. Je tu novopostavená drevená chatka ktorá je kompletne zariadená. V miestnosti sú postele, kuchynský stôl, stoličky aj kompletná kuchynská linka. Pred miestnosťou je veľká terasa kde sú drevené krásne hojdačky, stôl so stoličkami a aj murovaná pec. Tu si môžete upiecť a uvariť jedlo od výmyslu sveta. Za chatkou je chemické WC. Vedľa chaty je postavená chatka pre deti, kde sa môžu hrať do sýtosti. Na záhrade sú posadené čučoriedky, ríbezle, aronie, hrozno aj veľmi chutná čerešňa. V blízkosti je sídlisko Zlatý Potok, takže dostupnosť aj MHD aj autom. Ak hľadáte niečo ako je táto ponuka, tak neváhajte a volajte! Tešíme sa na obhliadku s Vami!

PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!


Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. , alebo . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGZA343ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku375 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Terénmierny svah

Vaše hodnotenie ponuky