Drevenica s veľkým pozemkom na polosamote pri lese, Veľké Rovné

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bytča
Lokalita.: Veľké Rovné
70 m²
2702 m²
predaj - Chata
69.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4669x zobrazená v zozname / 555x zobrazená detailne / 389x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne na predaj táto pôvodná drevenica so súpisným číslom, určená na kompletnú rekonštrukciu. Priamo okolo nej vedie nespevnená lesná cesta, ktorá je v zime udržiavaná, no v zime je prístup možný iba terénnym autom. Leží na polosamote, uprostred očarujúcej prírody Javorníkov a z okien sú nádherné výhľady na okolie. K drevenici prislúchajú aj pozemky o celkovej výmere 2702 m2, vhodné na chov či pestovanie. Na hranici pozemku tečie lesný potôčik. Voda v drevenici nie je zavedená, elektrika je vedená v ceste pri chalupe.

Okolie je ako stvorené na výlety do prírody, turistiku, či cykloturistiku a aj na zber húb a lesných plodov. Lyžiarske stredisko Makov je vzdialené dvadsať kilometrov, Veľká Rača štyridsať. Krajské mesto Žilina je vzdialené približne tridsať minút jazdy autom. Po prerobení možnosť celoročného bývania.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2702 m²
Úžitková plocha70 m²
Statusaktívne