DUNAJSKÁ LUŽNÁ GREEN VILLAGE – 4-IZBOVÝ BYT S DVOMA TERASAMI

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Dunajská Lužná
Ulica.: Green Village
123 m²
predaj - 4-izbový byt - Novostavba
239.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

13384x zobrazená v zozname / 648x zobrazená detailne / 200x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne predáme 4 izbový byt s dvomi terasami obojstranne s východom z každej izby.

Byt o rozlohe 123m2 sa nachádza na 4. poschodí 5 ročnej modernej bytovej novostavby v Komplexe Green Village v Dunajskej Lužnej , kúsok od Bratislavy. Každý bytový dom je stavaný ako polyfunkčná budova s kompletnou občianskou vybavenosťou, od kaviarní, obchodov, samoobslužnej benzínovej pumpy, drogérie, potravín atď.

a taktiež viaceré detské ihriská.

Bytový dom disponuje výťahom.



K bytu prislúcha aj parkovacie státie v osobnom vlastníctve. K bytu tiež prislúcha pivnica. Bytový dom je postavený z pálenej tehly a zateplený.

Byt je napojený na obecnú vodu a elektrinu.



Vykurovanie zabezpečuje podlahové kúrenie, ktoré sa nachádza aj na jednej z terás, na ktorej je umiestnená vírivá.

Všetky okná majú veľké lamelové elektrické žalúzie. Disponujú tiež sieťkami proti hmyzu.

Byt sa nachádza na poslednom 4.poschodí, a iba tieto vrchné byty majú tieto veľké terasy.

Rozloženie:



Chodba v tvare písmena L, z ktorej sa vchádza do spálne č.1, vedľa spálne sa vchádza do obývačky spojenej s kuchyňou, v ktorej sa nachádza aj krb. Následne pokračuje priestranná časť chodby , z ktorej vchádzame do samostatného WC, do kúpeľne s veľkým bezbariérovým preskleným sprchovým kútom. V kúpeľni sa nachádza aj bojler, ktorý zabezpečuje teplú vodu. Z tejto priestrannej časti chodby následne vchádzame do spálne č.2 a vedľa do hosťovskej izby.

Byt je z oboch strán presklený francúzskymi oknami, takže je dostatočne slnečný a priestranný. Z jednej strany môžete vidieť park s ihriskami bez cestnej komunikácie, kde sa vaše deti môžu bezpečne hrať a z druhej strany parkovanie a cestu, obchody.

Green Village je veľmi dobre premyslený projekt, aby majiteľom bytov poskytoval všetky služby a má veľmi dobrú polohu voči Bratislave, 10km.

Cena bytu vrátane parkovacieho státia je 239.990,-Eur vrátane provízie realitnej kancelárie.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha123 m²
Úžitková plocha123 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky