DUNAJSKÁ STREDA – SLNEČNÉ STAVEBNÉ POZEMKY NA PREDAJ V PROJEKTE VINICA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajská Streda
Ulica.: neuvedená
700 m²
predaj - Pozemky - bývanie
140.000,- €
200,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2434x zobrazená v zozname / 282x zobrazená detailne / 282x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj slnečné stavebné pozemky v projekte Obytný park Vinica. Pozemky sa nachádzajú v kľudnej slepej ulici s betónovou prístupovou cestou s chodníkmi a stromami na obidvoch strán ulice. Výmera pozemkov je nad 700 m2.



POZEMOK



výmera: nad 700 m2

rovinatý

betónová prístupová cesta

IS – elektrina, vodovod a kanalizácia je pri pozemku



OKOLIE



Pozemky sa nachádza v novovybudovanej ulici Dunajskej Stredy. Premávka áut je nízka, nakoľko pozemky sa nachádzajú v slepej ulici. V blízkosti sa nachádzajú potraviny, kaviareň a Billa.

Okresné mesto Dunajská Streda ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, ako škôlky, základné a stredné školy, obchody, služby, obchodné centrá, reštaurácie, banky, Termálne kúpalisko a všetko čo potrebujete.



Skvelý pozemok v projekte môže byť Váš za 200€/m2 s DPH už aj vrátane provízie a kvalitného servisu realitnej kancelárie A-W REAL



V rámci našich služieb ponúkame pre našich klientov:

- Vypracovanie kúpno-predajných zmlúv a návrhu na vklad na kataster nehnuteľností

- Sprostredkovanie poskytnutia úverov

- Sprostredkovanie vypracovania znaleckých posudkov

- Poistenie nehnuteľností (aj k úverom), životné poistenie, poistenie majetku, poistenie vozidiel, poistenie zodpovednosti podnikateľa, cestovné poistenie, atď.


Zodpovedný prístup našich maklérov zaručuje spokojnosť našich klientov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku700 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky