Dva stavebné pozemky 1.+2. s podielom na rybníku v novovzniknutej rezi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Brezno
Lokalita.: Polomka
1988 m²
1988 m²
predaj - Pozemky - bývanie
200.000,- €
100,60 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

4226x zobrazená v zozname / 290x zobrazená detailne / 93x zobrazená detailne tento mesiac

Ako domáci horehronský realitný obchodník ponúkam na predaj v exkluzívnom zastúpení majiteľov viacero stavebných pozemkov v novovzniknutej tichej rezidenčnej časti obce Polomka -Hámor. Budúci majiteľ získa samotné pozemky, podiel na zarybnenom rybníku, podiel na prístupovej ceste a podiel na čističke odpadových vôd. V dotyčnej rezidenčnej lokalite už postupne prebieha výstavba.

Pozemok č. 1 rozloha 908m2,



Pozemok č. 2 - rozloha 1080m2,

K pozemkom sú k dispozícii kompletné inžinierske siete( elektrina, voda, odpad), projekt k rodinnému domu a stavebné povolenie. Viac info v RK.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1988 m²
Úžitková plocha1988 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky