Dvojgeneračný dom na krásnom mieste na okamžité užívanie Vernár

Štát.: Slovensko
Mesto.: Poprad
Lokalita.: Vernár
180 m²
730 m²
predaj - Rodinný dom
230.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7487x zobrazená v zozname / 465x zobrazená detailne / 252x zobrazená detailne tento mesiac

V exkluzívnom zastúpení majiteľov ponúkam na predaj krásny dvojgeneračný dom v rázovitej obci Vernár. Nehnuteľnosť stojí na prekrásnom slnečnom vyvýšenom mieste v miestnej časti Hrbok.

Dispozície domu: Prízemie- vstup cez predsieň do chodby, priestranná obývačka, spálňa, veľká kuchyňa s komôrkou, kúpelňa s WC.
Poschodie - vstup po schodisku do chodby, 3 izby, priestor pre budúcu kuchyňu(potiahnutá voda aj odpad), kúpelňa s WC.
Podkrovie- neobývané, potenciál na ďalšie 3 izby a sociálne zariadenie(potiahnutá voda aj odpad)
Pivnica- kotolňa, garáž s dielňou zo vstupom zo zadnej časti dvora, miestnosť s pecou na tuhé palivo a vaňou,technická miestnosť- sklad.
Budova je vo výbornom technickom stave, má plechovú strechu, obvodový plášť je zateplený perlitovou omietkou

K domu bude prislúchať menší rovinatý dvor s hospodársko- technickou budovou v zadnej časti a priestor na parkovanie vedľa domu. Prístup po obecnej ceste. Mesačné náklady elektrina + voda do 60 euro. Viac info v RK.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku730 m²
Úžitková plocha180 m²
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky