Dvojizbový byt s výbornou dostupnosťou a recepciou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Kapitulský dvor
Ulica.: Závodu Matador
38 m²
29
18
2
áno - 1 auto
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
195.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

197x zobrazená v zozname / 29x zobrazená detailne / 29x zobrazená detailne tento mesiac

Projekt Matadorka ponúka na trhu 335 bytov a apartmánov. Na najvyšších podlažiach sú situované väčšie štvorizbové byty, pričom na výhľad z 29. poschodia sa môžu tešiť budúci majitelia priestranných mezonetov.

Dispozície bytov sú vyriešené funkčne s minimalizáciou chodieb a hluchých priestorov. Na prízemí sa nachádza 15 obchodných priestorov a škôlka, ktorá pomôže nasýtiť rastúci dopyt po predškolských zariadeniach v Bratislave. Bytový dom disponuje 24-hodinovou recepciou, čo otvára možnosť využívať byt aj na účely AIRBNB. Byt je dispozične rozdelený na obývačku s kuchyňou a výstupom na loggiu, samostatnou spálňou a samostatnou kúpeľnou. Nechýba ani vstuná chodna so šatníkom. Osemnáste poschodie zaručuje ničím nerušený výhľad na okolie.

Súkromný park na streche



Investor vyprojektoval v objekte a na priľahlých plochách na teréne 491 parkovacích miest pre obyvateľov aj návštevníkov. Zaujímavosťou je multifunkčné ihrisko na zelenej streche podnože, určené výhradne obyvateľom bytového domu. Súkromné ihrisko má takmer 1 400 m2.


Bytový dom Matadorka



Miesto: Bratislava-Petržalka, križovatka ulíc Údernícka a Kopčianska

Investor: VI Group, spol. s r. o.


Architekti: Ing. arch. Richard Duška, Ing. arch. Juraj Duška, Ing. arch. Barbora Obertová, ArtD., Ing. arch. Lucia Balážová, Ing. arch. Eva Janidžárová
Termín výstavby: 3. Q 2017 – 4. Q 2019

Termín kolaudácie: 1. Q 2020



Cena: 195 000 Eur byt + 5 000 pivnica + 27 000 parkovacie státie( konečná cena, zahŕňa celý proces a servis prevodu nehnuteľnosti)

Výmera: 38 m² byt + 6m² loggia + 3m² pivnica / spolu 47 m²




Na vyžiadanie klienta zašleme 3D pôdorys nehnuteľnosti, videoobhliadku, prípadne bližšie informácie a fotografie, o ktoré budete mať záujem. Rovnako v prípade Vášho dopytu Vám zašleme presnú kalkuláciu/ ponuku z hypotekárnej banky a zabezpečíme celý proces.

O kompletné profesionálne služby vrátane sprocesovania/ spracovania kúpy nehnuteľnosti a samozrejme aj zabezpečenia financovania kúpy nehnuteľnosti sa stará kancelária Babony TRE. Prípravu nehnuteľnosti na fotenie, fotografa, grafika či homestaiging zabezpečuje rovnako naša kancelária.

Tešíme sa na Vás. Team TopRealEstate Babony.



Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha44 m²
Úžitková plocha38 m²
Poschodie18
Počet poschodí29
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky