EINPARK manažérsky 1-izbový BYT v modernom dizajne v atraktívnej novos

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Zadunajská cesta
38 m²
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
199.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

103x zobrazená v zozname / 16x zobrazená detailne / 16x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj tento dizajnový 1 izbový byt v TOP časti Petržalky. Disponuje celkovou úžitkovou plochou o výmere 37,67m2 (byt 30,88m2+balkón 6,79m2). Nachádza sa na 7. poschodí v 4 ročnej novostavbe. Je klimatizovaný s prípravou na exteriérové žalúzie. Ihneď k nasťahovaniu.

BYT A JEHO BENEFITY:



Špičkové materiály, dokonalé využitý každý centimeter, moderné farebné prevedenie. To je len ochutnávka benefitov, ktoré s týmto bytom kupujete. Hneď po vstupe vás pohltí príjemná atmosféra tejto krásne slnečnej nehnuteľnosti. Stolári sa tu postarali o viac ako 4 metre dlhú šatníkovú skriňu s komplet podsvietenými policami a striekanými dvierkami.

Spacia časť je opticky, ale tak isto veľmi vzdušne oddelená od obývacej časti a kuchyne.

Pozdĺž celého bytu sa rozprestiera veľký balkón, s výhľadom na všetky Bratislavské dominanty.

Kuchyňa je vybavená komplet vstavanými spotrebičmi (aj umývačkou) značky AEG a dizajnovo výborne dopĺňa obraz celého bytu.

O PROJEKTE:



Moderný rezidenčný bytový dom na 16-tich poschodia ponúka 110 bytových jednotiek. Súčasťou projektu je aj jeho "dvojička" určená na administratívne účely. V priestoroch na prízemí sa nachádzajú reštaurácie a kaviareň

LOKALITA:



Poloha EINPARKU je výborným premostením Petržalky a Starého mesta. V pešej dostupnosti sa nachádza Sad Janka Kráľa, Aupark a na druhú stranu Dunaja sa dostaneme za 10 minút chôdze. Priamo pred vchodom začína obľúbená cyklotrasa, ktorá vedie až do Rakúska, prípadne druhým smerom do Čunova. V tesnej blízkosti sa nachádza supermarket BILLA, ale aj zastávka MHD či napojenie na obchvat.

ORIENTÁCIA:



Východ

ODPORÚČANIE MAKLÉRA:



Dizajnový skvost, na ktorom sa naozaj nešetrilo. Kompletne na mieru s kvalitným nábytkom a spotrebičmi. Byt môže výborne fungovať na AIRBNB ale ideálny pre aktívneho jednotlivca, ktorý si potrpí na najvyšší komfort.

Jednoznačne odporúča a teším sa na spoločnú obhliadku!

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122138



Cena: 199 990€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha38 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky