Elegantný byt v projekte Gaudí

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Nivy
Ulica.: Bazová
71 m²
7
2
2
áno - 1 auto
áno - 1
áno
nie
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
900,- €/mes. Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

508x zobrazená v zozname / 31x zobrazená detailne / 31x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na prenájom elegantný 2 izbový plne zariadený byt v rezidenčnom projekte GAUDI v Bratislave – Ružinov. Byt sa nachádza na 2. poschodí . Byt je štedrý výmerou 71 m2, aj exteriérovými plochami – má terasu a balkón o celkovej výmere 16 m2. Vďaka južnej orientácii dennej časti je slnečný, spálňa je orientovaná na sever. Jeho dispozícia je veľmi praktická – dennú zónu tvorí obývacia izba s otvorenou dispozíciou kuchyne a prístupom na terasu s nočnú zónu spálňa s ďalším balkónom a oddeleným šatníkom na druhej strane, obidve izby sú nepriechodné. Úložný priestor je vyriešený samostatným pochôdznym šatníkom, má samostatnú kúpeľňu a toaletu. K bytu prislúcha pivnica a garáž v suteréne domu (extra platba 100€/mes). Byt bude voľný na prenájom od novembra 2024.
Projekt GAUDI bol postavený v roku 2008. Kvalitou prevedenia, lokalitou kde sa nachádza a príjemným prostredím je jeden z najžiadanejších novopostavených projektov v Bratislave. Zelený park vo vnútrobloku s detským ihriskom dodáva projektu privátny ráz. V blízkom okolí je výborná občianska vybavenosť – úrady, služby a obchody, obchodné centrá, školy, kaviareň a vychýrená cukráreň priamo pod domo. Aj keď ide o tichý a privátny projekt, výhodou je blízke napojenie na jednu z hlavných dopravných tepien Bratislavy a výborná lokalita s pešou dostupnosťou k obchodným centrám, doprave, do centra mesta atď.

#followtheriversfindyourhome

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha87 m²
Úžitková plocha71 m²
Poschodie2
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetwifi
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ziné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciajužná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky