EUROVEA TOWER - PRENÁJOM exkuzívneho 2izb. bytu s výhľadom na HRAD

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Nivy
Ulica.: Pribinova 38A
62.05 m²
45
15
2
áno - 1 auto
verejný vodovod
230/400V
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
1.400,- €/mes. Energie:
250 € / mes
+ 150,- €/mesačne vnútorné parkovacie státie, +250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

23533x zobrazená v zozname / 347x zobrazená detailne / 347x zobrazená detailne tento mesiac

REALITNÁ KANCELÁRIA LIVIANTE PONÚKA EXKLUZÍVNE NA PRENÁJOM 2-IZBOVÝ BYT S LÓDŽIOU V PROJEKTEEUROVEA TOWER S JEDINEČNÝM VÝHLADOM NA BRATISLAVSKÝ HRAD A RIEKU DUNAJ. BYT zatiaľ nebol nikým obývaný - BÝVAJTE PRVÝ.

Projekt Eurovea Tower II sa nachádza na ľavom brehu Dunaja v Starom Meste Bratislavy.

Byt o výmere 70,36m2 vrátane balkóna (8,31m2) a vrátane kobky (3,59m2), je na 15.p./46p. bytového domu, s orientáciou na západ. Nájomca má možnosť si k bytu prenajať vnútorné parkovacie státie na -1. p. v podzemnej garáži bytového domu ("prechod suchou nohou") ako aj murovanú pivničnú kobku nachádzajúcu sa za priamo za parkovacím státím. Byt je kompletne, moderne a dizajnovo, nadštandardne zariadený, vrátane všetkých spotrebičov (vrátane sušičky prádla) a klimatizačných jednotiek.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE: predsieň s veľkým vstavaným šatníkom a úložným priestorom, kuchyňa, prepojená s jedálenským kútom a obývacou miestnosťou s jedinečným výhľadom na Bratislavský hrad, UFO, Dunaj a s východom na lódžiu,1x spálňa s veľkým úložným šatníkom a taktiež s východom na lódžiu, kúpeľňa s vaňou, automatickou práčkou a sušičkou. Veľkou výhodou je oddelená toaleta.

ZARIADENIE BYTOVEJ JEDNOTKY:kuchynská linka so vstavanou chladničkou, rúrou, indukčnou varnou doskou, umývačkou riadu, digestorom. Obývacia miestnosť je prepojená jedálenským kútom s kouchyňou. Maximálne konfortná kožená sedacia súprava, obývačková zostava s televízorom, jedálenský stôl so stoličkami. V spálni je veľký úložný priestor, manželská posteľ s nočnými stolíkmi, dizajnové kreslo a stolík.

PO BYTE SA VIETE POPRECHÁDZAŤ PROSTREDNÍCTVOM 3D VIRTUÁLNEJ PREHLIADKY, KTORÁ JE SÚČASŤOU TOHTO INZERÁTU.

Výhody:


+ ešte nikym neobývaný byt (novostavba)
+ k dispozícii ihneď
+ lukratívna adresa, nábrežie Dunaja (Pribinová ulica, Bratislava I – Staré Mesto)
+ jedinečný výhľad z celého bytového domu
+ zasklená lodžia s možnosťou otvárania
+ podlahové kúrenie
+ klimatizácia v každej miestnosti
+ murovaná pivničná kobka priamo za parkovacím státím
+ vnútorné parkovacie státie ("prechod suchou nohou")
+ celý komplex disponuje 24-hod. recepciou, SBS službou a bezpečnostním kamerovým systémem
+ prime prepojenie s nákupným centromEUROVEA
+ kompletná občianska vybavenosť potraviny, cukráreň, reštaurácie, banky, fitness, kaviareň, vonkajšia oddychová zóna, vonkajšie cvičisko, prechádzky po nábreží Dunaja
+ výborná dostupnosť na diaľničný obchvat cez most Apollo na D2 smer Praha, diaľnica D6 do Viedne, M1 do Maďarska a ako aj na diaľničný obchvat na D1 smer Žilina. Po pár minútach chôdze sa dostanete do historického centra mesta Bratislavy.

EUROVEA II:


Svojou elegantnou siluetou sa Eurovea II pýši inovatívnym dizajnom v metropole Slovenska. Každá bytová jednotka bola dômyselné navrhnutá s dôrazom na maximálnu variabilitu a flexibilitu bývania. Eurovea II je priamo prepojená s obchodným centrom Eurovea, čo poskytuje dostatočný komfort pre každého obyvateľa bytového komplexu. Obchodné centrum disponuje bohatými možnosťami kultúrnych a spoločenských aktivít, neobmedzené možnosti zábavy a relaxu na brehu Dunaja.

LOKALITA:


Projekt Eurovea II stojí na nábreží Dunaja v blízkosti Slovenského národného divadla, mostu Apollo a výškových budov Tower 115, Panorama City. Poloha v centre mesta, DOWN TOWNu, zaručuje plnohodnotnú občiansku vybavenosť a skvelú dopravnú dostupnosť. Tieto praktické benefity podčiarkuje emócia spojená so životom pri rieke, s veľmi príjemným prostredím na relax. Nábrežná promenáda a obchodné centrum poskytuje bohaté možnosti spoločenského, kultúrneho ako aj športového vyžitia, ako aj bezprostredné napojenie na cyklochodníky.

CENA:


+ PRENÁJOM BYTU 1.400,-EUR/MESAČNE,
+ ENERGIE 250,-EUR/MESAČNE,
+ PRENÁJOM VNÚTORNÉHO PARKOVACIEHO STÁTIA ZA POPLATOK 150,-EUR/MESAČNE,
+ MUROVANÁ PIVNIČNÁ KOBKA ZA POPLATOK 25,-EUR/MESAČNE,
+ VRATNÝ DEPOZIT V SUME MESAČNÉHO NÁJMU,
+ PROVÍZIA RK V SUME MESAČNÉHO NÁJMU.

RK LIVIANTE poskytuje KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta).

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie LIVIANTE

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha70.36 m²
Úžitková plocha62.05 m²
Poschodie15
Počet poschodí45
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky