Exkluzívna ponuka - investičná príležitosť Komárno !

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Komárno
372 m²
áno
áno
áno
predaj - Gastro priestory
700.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15097x zobrazená v zozname / 787x zobrazená detailne / 78x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj zaujímavá ponuka v oblasti gastronomie - RING - BAR - Reštaurácia a penzion Komárno ! Všetky sny začínajú s jedným malým nápadom !


Reštaurácia funguje v plnej prevádzke už 30 rokov, je to rodinné podnikanie, kde si splnil svoj sen Československý šampion v boxe - zosn. Tibor Kovács. Začalo to s nápadom, aby mohol uskutočniť príjemné posedenia po boxerských súťažiach s kamarátmi , fanúšikmi a práve preto dostala reštaurácia meno RING.
Reštaurácia bola jeho celoživotnou srdcovou záležitosťou a jeho rodina s úctou k zosnulému pokračovala v podnikaní, lenže sme tu preto, aby sme mali a žili svoje vlastné sny ! Takže táto ponuka je stvorená pre tých, ktorý majú v živote podobné sny a ich predstavou je pracovať v oblasti gastronomie. Všetko je dané, len pokračovať treba , prípadne z daného vytvoriť niečo nové podľa vlastných predstáv !

Nehnuteľnosť sa nachádza v srdci mesta Komárno v pamiatkovej zone blízko termálneho kúpaliska !

Objekt bol postavený v roku 1992. Použitý materiál je tehla, strecha je zo škridle. Dvojpodlažná budova zo suterénom. Zastavaná plocha je 186m2,úžitková plocha je 372m2.Objekt je napojený na všetky inž. siete + kanalizácia. Kúrenie je centrálne plynové + klimatizácia . Okná a dvere sú drevené.

V suteréne sa nachádza kotolňa, sklady, chladiaci box, šatňa.

Prízemie : jedáleň, kuchyňa, práčovňa, sklad, toalety

Poschodie : ubytovacie služby


- chodba
- 5x izba
- sklad pre bielizeň, upr,pomôcky

Vstup je z ulice, na blízku verejné parkovanie !


Nakoľko objekt je v srdci mesta občianska vybavenosť je dokonalá, všetko nájdete na blízku.
Reštaurácia sa zaoberá aj s rozvozom jedál - obedové menu, je vyhľadávaná aj ako penzion po celý rok. Objekt sa predáva zariadený, so všetkými potrebami k prevádzkovaniu.
Cena nehnuteľnosti je 700 000 eur a zahrňa všetky právne úkony( Kompletný právny servis, kolky na kataster, možnosť financovania hyp. úveru).

Ak Vás ponuka zaujala termín na obhliadku si môžete dohodnúť na tel.č. - KN Reality - Henrieta Nemšovská

S radosťou Vás očakávam !




For sale an interesting offer in the field of gastronomy - RING - BAR - Restaurant and boarding house Komárno! All dreams start with one small idea!


The restaurant has been in full operation for 30 years, it is a family business, where he fulfilled his dream Czechoslovak Boxing Champion - deceased. Tibor Kovács. It started with the idea that he could hold pleasant meetings after boxing competitions with friends and fans, and that's why the restaurant got the name RING.
The restaurant was his lifelong passion and his family continued the business out of respect for the deceased, but we are here to have and live our own dreams! So this offer is created for those who have similar dreams in life and their idea is to work in the field of gastronomy. Everything is given, you just have to continue, or create something new from the given according to your own ideas!

The property is located in the heart of the city of Komárno in the monument zone near the thermal swimming pool!

The building was built in 1992. The material used is brick, the roof is made of tiles. Two-story building with a basement. The built-up area is 186m2, the usable area is 372m2. The building is connected to all engineering. networks + sewerage. Heating is central gas + air conditioning. Windows and doors are wooden.

In the basement there is a boiler room, warehouses, a cooling box, and a dressing room.

Ground floor: dining room, kitchen, laundry room, storage room, toilets

Floor: accommodation services


- corridor
- 5x room
- storage for linen, clothes, accessories

The entrance is from the street, to the nearby public parking lot!
Since the object is in the heart of the city, the civic amenities are perfect, you can find everything nearby.
The restaurant also deals with food delivery - lunch menu, it is also sought after as a guesthouse all year round. The object is sold furnished, with all the necessities for operation.

Price in RK



If you are interested in the offer, you can arrange a viewing date on phone no. - Henrieta Nemšovská

I look forward to seeing you!




Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha186 m²
Úžitková plocha372 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetwifi
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno

Vaše hodnotenie ponuky