Exkluzívne iba u nás !!! Na predaj 4 izbový rodinný dom v Kolárove.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Komárno
Lokalita.: Kolárovo
317 m²
450 m²
4
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
69.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10266x zobrazená v zozname / 645x zobrazená detailne / 195x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE IBA U NÁS !!! Na predaj čiastočne prerobený rodinný dom s garážou v Kolárove. Dom má škridlovú sedlovú strechu tzv. Bobrovku ktorá je v dobrom stave. Samotný dom je postavený z pálenej tehly a sú na ňom osadené nové plastové okná. Podlahy sú betónové resp. dlažba. Kúpeľňa je kompletne prerobená.

Dispozične je dom dobre riešený a pozostáva zo vstupnej chodby z ktorej sa po pravej strane vchádza do dvoch hlavných priestranných izieb. Po ľavej strane sa vchádza do dvoch menších izieb. Na konci chodby sa vchádza do kúpeľne s vaňou, umývadlom a toaletou. Do kuchyne ktorá bola taktiež prerobená sa vchádza prejdením po chodbách domu k jeho zdanej časti. Do kuchyne sa taktiež dá vojsť aj z dvora.

Dom je napojený na mestskú vodu, plyn, elektrinu. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi. Odpadová voda je riešená mestskou kanalizáciou. Na pozemku sa nachádza budova s garážou. Parkovanie je možné okrem garáže aj vo dvore domu. Nakoľko sa jedná o rožný dom má dva samostatné vchody z dvoch ulíc.

Dom je suchý, zdravý, okamžite obývateľný.



Dom sa nachádza v obľúbenej časti mesta. Kolárovo sa nachádza 18km od mesta Nové Zámky, 23 km od mesta Komárno.
V Kolárove sa nachádza zdravotné stredisko, základná škola, materská škôlka, pošta, ihrisko, obchodná sieť, autobusová zastávka.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté vyhotovenie rezervačnej a kúpnej zmluvy.
Realitná kancelária Reality - Kontakt Nové Zámky, ktorá úspešne pôsobí na realitnom trhu od roku 2007 Vám ponúka kompletný realitný poradenský servis. Taktiež spolupracujeme s autorizovanými advokátmi v súvislosti s právnym servisom. Zabezpečujeme financovanie nehnuteľnosti cez ktorúkoľvek banku. Cieľom našej realitnej kancelárie je vyvinúť maximálnu spokojnosť a komfort pre našich klientov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku450 m²
Zastavaná plocha317 m²
Celková rozloha450 m²
Úžitková plocha317 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Garážáno - 1 auto
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátD
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky