EXKLUZÍVNE iba v PRIPRAVUJEME do ponuky priestranný 4 izb.

Prečítajte si viac o lokalite
Humenné
Štát.: Slovensko
Mesto.: Humenné
Lokalita.: Humenné
87 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - 4-izbový byt
99.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

21848x zobrazená v zozname / 1356x zobrazená detailne / 162x zobrazená detailne tento mesiac

TUREALITY ponúka na predaj priestranný, čiastočne zrekonštruovaný 4 izbový byt /87m2/ s veľkým balkónom- vo vyhľadávanej lokalite mesta Humenné . V samotnom byte prebehla čiastočná rekonštrukcia / výmena okien, murované jadro, kúpeľňa a WC ,dlažba , vstavané skrine v chodbe . DISPOZÍCIA BYTU: - vstupná chodba + chodba - priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou + balkón a 3 nepriechodné izby. Murovaná kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné murované WC.K bytu prislúcha pivnica. Bytový dom má el. vrátnik a je bez výťahu. V blízkosti je kompletná obč. vybavenosť / ŽS, MŠ, lekáreň, pošta, obchody, veľký park .Samotný byt má obrovský potenciál dispozičnej prestavby, zmeny podľa predstáv nového majiteľa.
Energetický certifikát nebol predložený. Pre obhliadky a bližšie informácie kontaktujte makléra: Jaroslava Pandošová, , Som tu pre Vás a rada Vám pomôžem s akýmikoľvek ďalšími informáciami, ktoré budete potrebovať. Realitná spoločnosť TU poskytuje bezplatnú konzultáciu týkajúcu sa financovania HU a asistenciu pri jeho vybavovaní.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku87 m²
Poschodieneuvedené
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky