EXKLUZÍVNE! Jedinečná 5- izbová novostavba- 172m2, so záhradou 100m2!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Konštantína Čulena
172 m²
1
1/prízemie
5
holopriestor
áno - 1
nie
áno
predaj - 5 a viac izbový byt - Novostavba
345.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7491x zobrazená v zozname / 142x zobrazená detailne / 142x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj výnimočný 5-izbový byt s veľkorysou rozlohou 172 m², situovaný v atraktívnej lokalite priamo pri City Aréne a v tesnej blízkosti centra mesta Trnava. Tento byt, nachádzajúci sa na prízemí menšieho bytového domu na ulici Konštantína Čulena, zaujme nielen svojou výmerou, ale aj jedinečnou dispozíciou.

Byt je novostavba, pričom všetky priečky sú novo postavené, čo zaručuje moderné a kvalitné prevedenie. Hneď po vstupe Vás privíta veľká vstupná chodba, ktorá vedie do štyroch priestranných izieb a impozantnej obývacej izby spojenej s kuchyňou. Táto svetlá, otvorená časť bytu má úctyhodných 56 m² a je ideálnym miestom pre rodinné stretnutia či večery s priateľmi. Priamy východ na súkromný, oplotený pozemok o výmere 100 m² umožňuje maximálne využitie vonkajšieho priestoru na relax, záhradkárčenie či rodinné grilovačky.

Byt disponuje aj praktickým hygienickým zázemím – veľkou kúpeľňou s WC a ďalším samostatným WC pre vyšší komfort. K unikátnym prvkom bytu patria veľké hliníkové okná, ktoré prepúšťajú množstvo prirodzeného svetla. Z obývacej izby vedú veľké hliníkové okná priamo na súkromný pozemok, zatiaľ čo na krytú presklenú terasu o výmere 47 m² sa dostanete z jednej zo spální. Terasa ponúka nádherný výhľad na stromy, čím vytvára dokonalé prostredie na relax v súkromí, a to počas celého roka.

V cene bytu je zahrnuté podlahové kúrenie a klimatizácia, čo zabezpečuje komfortné bývanie v každom ročnom období.

K bytu patrí aj pivnica, ideálna na uskladnenie sezónnych vecí o výmere 5m². Veľkou výhodou je tiché prostredie, kde si vychutnáte pokoj a súkromie, pričom centrum mesta máte doslova na dosah. Oplotený dvor bytového domu poskytuje bezpečné parkovanie na dvoch vlastných parkovacích miestach, každé za 5 000EUR.

Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú nadštandardné bývanie s vlastným pozemkom, parkovaním a zimnou záhradou v srdci mesta. Nechajte sa očariť jeho jedinečnou atmosférou a výnimočnými možnosťami!


Cena: 345.000,-EUR



VÝMERA: 172 m2 byt, 100 m2 pozemok

Pre viac informácií a obhliadky volajte na tel. č.: , Ing. Lenka Broda, www.lehouse.sk, LeHouse s.r.o.,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha172 m²
Úžitková plocha172 m²
Poschodie1/prízemie
Počet poschodí1
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno - 1
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky