Exkluzívne - Kamenná chalúpka s dušou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Veľký Krtíš
Lokalita.: Veľký Krtíš
130 m²
1477 m²
predaj - Rodinný dom
129.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

754x zobrazená v zozname / 66x zobrazená detailne / 66x zobrazená detailne tento mesiac

Táto jedinečná kamenná chalúpka, ktorá doslova dýcha minulosťou, vás okamžite očarí svojím pôvabom a atmosférou starých čias. Postavená začiatkom 20. storočia, nachádza sa na priestrannom pozemku s výmerou 1477 m², a ponúka dokonalý priestor pre tých, ktorí milujú historické stavby a hľadajú miesto, kde môžu s láskou dokončiť renováciu podľa svojich predstáv.
• Tento dom s gánkom si uchoval jedinečné architektonické prvky, ktoré v sebe nesú príbeh uplynulých generácií. Chalúpka je čiastočne podpivničená, čo dodáva priestoru ešte viac charakteru.
• Dom je napojený na elektrinu a vodu z rezervoára, odpady sú riešené žumpou s trativodom. Vykurovanie je pripravené na ústredné kúrenie – stačí dokončiť menšie úpravy a napojiť ho na pec.
• Chalupa pozostáva z vstupnej kuchyne, obývacej izby, spálne a miestnosti pripravenej na kúpeľňu. Súčasťou je aj bývalá maštaľ pre ovce a komora s pôvodnou pecou na pečenie chleba a udiarňou, ktorá dodáva domu jedinečnú autenticitu.
• Na veľkom dvore nájdete hospodársku budovu, ktorá ponúka ďalšie možnosti využitia, a záhradu s ovocnými stromami o výmere 635 m² – ideálne miesto pre oddych a relax v súkromí.
• Chalupa je stvorená pre tých, ktorí milujú autentické stavby s históriou. Má svoju dušu a vyžaruje príjemnú, pokojnú atmosféru. Ak snívate o mieste, kde môžete s láskou dokončiť renováciu a vytvoriť si oázu pokoja, toto je to pravé miesto pre vás.
• Po dokončení podľa vašich predstáv vám táto chalúpka poskytne jedinečný priestor, ktorý sa stane skutočným domovom plným histórie, ale s moderným komfortom.
• Obec Veľký Lom je malá a pokojná dedinka obklopená krásnymi lúkami a lesmi. Ideálne miesto pre tých, ktorí hľadajú únik z mesta a túžia po živote v harmónii s prírodou. Tu nájdete pokoj, súkromie a príležitosť spomaliť a zhlboka sa nadýchnuť čerstvého vzduchu.
Tento autentický dom s nádychom histórie je ideálnym miestom pre tých, ktorí túžia po jedinečnej stavbe s bohatou minulosťou. Vdýchnite mu nový život a objavte svoju vlastnú oázu pokoja v malebnom prostredí Veľkého Lomu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1477 m²
Úžitková plocha130 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky