EXKLUZÍVNE, MODERNÝ 2i byt, APOLLO RESIDENCE, KLÍMA, Chalupkova ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Chalupkova
50 m²
8
2
2
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
700,- €/mes. Energie:
250 € / mes
vrátane poplatkov za internet, +250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

547x zobrazená v zozname / 59x zobrazená detailne / 59x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária exkluzívne ponúka na prenájom veľmi pekný, slnečný a hlavne úplne nový 2 izbový byt orientovaný na JV stranu, kompletne štýlovo zariadený, s moderným stropným chladením v novej novostavbe Apollo Residence na Chalupkovej ulici v mestskej časti Staré mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 50 m2, bez balkóna, nachádza sa na 2. poschodí v 8. poschodovej novostavbe s výťahom.

STAV BYTU:


Ponúkaný byt sa nachádza v novoskolaudovanej novostavbe, samozrejmosťou sú hliníkové okná, plávajúca podlaha, dlažba, bezpečnostné dvere, kuchynská linka na mieru. Je moderne riešený, vkusne zariadený nábytkom vrátane klimatizácie a elektrospotrebičov (chladnička s mrazničkou, indukčná varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, kávovar a TV)

Dispozícia bytu: vstupná predsieň so sedením, kúpeľňa so sprchovým kútom, WC, výhodou je vstávaná skriňa pod ktorou je práčka so sušičkou, priestranná obývačka s kuchyňou a jedálenským kútom a spálňa s manželskou posteľou180x200 a vstavaným šatníkom.

Byt je voľný ihneď.



Cena prenájmu predstavuje 700€/mesiac + 250,-€ energie vrátane poplatku za internet.

LOKALITA:


Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť obchody a služby rôzneho zamerania, reštaurácie, kaviarne, MHD). Má výbornú polohu, pričom v pešej dostupnosti sa nachádza historické centrum mesta, autobusová stanica a obchodný dom Nivy, obchodné centrum Eurovea, možnosť napojiť sa na cyklotrasy.

V prípade záujmu ma prosím kontaktujte:



Kontakt:
Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha50 m²
Úžitková plocha50 m²
Poschodie2
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky