EXKLUZÍVNE: Moderný 4 izbový bungalov na KĽÚČ, celé Slovensko

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Martin
102 m²
4
holopriestor
230/400V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
133.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5304x zobrazená v zozname / 231x zobrazená detailne / 231x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka na predaj EXKLUZÍVNY moderný rodinný dom na kľúč*, kde sa spája štýlový dizajn s excelentným funkčným usporiadaním. Stavbu realizuje stavebná firma, ktorá sa podpisuje pod: kvalitu, záruku, certifikáciu, servisovanie klienta počas výstavby a aj po výstavbe a rýchlosť prevedenia celého projektu. Samozrejmosťou sú pozitívne refencie alebo modulové domy po celom Slovensku.

Tento nízkoenergetický dom s úžitkovou plochou 102 m2, 3 izbami a obývačkou prepojenou s kuchyňou ponúka dostatok priestoru pre pohodlný život a rodinné aktivity. Taktiež minimalizuje náklady na vykurovanie a celkovú prevádzku domu, pri vysokom užívateľskom komforte a príjemnej tepelnej pohode. Vysoký komfort a zdravé ekologické bývanie spolu s minimálnymi nákladmi na prevádzkové energie dosahujeme špičkovými tepelnoizolačnými vlastnosťami plášťa domu, rekuperačným vetraním a využívaním solárnej energie na vykurovanie a prípravu teplej úžitkovej vody. Vďaka konštrukčnej inovatívnosti tohto revolučného stavebného systému realizujeme neuveriteľne rýchlo celú stavbu, bývate cca za 3 mesiace. Cena na kľúč zahŕňa aj výkopové práce pre základovú dosku a základové pásy v nepremŕzajúcej hĺbke, 1 rada DT, zhutnený násyp, uloženie rozvodov vody a kanalizácie, armovacie práce. Vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie podľa individuálnych požiadaviek a predstáv klienta, ako podkladu pri vybavovaní stavebného povolenia je samozrejmosťou. Dom bude postavený a pripravený na nasťahovanie!

Bezkonkurenčnou výhodou týchto rodinných domov je výroba na mieru v závode a kompletovanie presne podľa výrobného projektu na pozemku. Suché technologické procesy Vám umožňujú nasťahovanie ihneď po dokončení stavby, bez ohľadu na ročné obdobie. Naše stavby odovzdávame s dostatočným predstihom pred zmluvne dohodnutým termínom.


Dom Vašich snov Vám vieme postaviť aj podľa Vášho projektu. PONÚKAME RÔZNE MOŽNOSTI STAVBY DOMOV NA KĽÚČ*!

TÚŽITE PO VYSNÍVANOM BÝVANÍ BEZ STAROSTÍ? ZHMOTNÍME VAŠE PREDSTAVY O DOME VAŠICH SNOV. NEVÁHAJTE, UŠETRÍME VÁM ČAS A PENIAZE.

Výhody:



• Dom je postavený z veľmi kvalitných materiálov
• Dom za cenu bytu - cenovo dostupné bývanie pre každého

• Dom Vám postavíme „NA KĽÚČ“


• Geodetické zameranie a osadenie budúcej stavby na stavebný pozemok.

*Dom sa predáva v štádiu štandard. Čo všetko to zahŕňa a kompletné podklady Vám môžem preposlať po potvrdení spôsobu financovania.

V prípade záujmu o viac informácii alebo iné varianty domov ma kontaktujte na /

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Zastavaná plocha133 m²
Celková rozloha133 m²
Úžitková plocha102 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
El. napätie230/400V
Vykurovanievlastné
Energetický certifikátáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky