EXKLUZÍVNE ** Na predaj 2 izbový byt s balkónom v Senici ** Investi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
51 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 2-izbový byt
65.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3610x zobrazená v zozname / 159x zobrazená detailne / 159x zobrazená detailne tento mesiac

EXKLUZÍVNE! Hľadáte investičnú príležitosť, alebo byt na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv? Presne takýto byt Vám TUreality vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na predaj v širšom centre mesta Senica. Byt má balkón a nachádza sa na 2.poschodí zatepleného bytového domu bez výťahu. Je v pôvodnom avšak zachovalom stave, vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Mesačné náklady cca do 150€. K bytu prislúcha murovaná pivnica.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch samostatných izieb, predsiene, kuchyne s komorou, v ktorej je okno a kúpeľne s wc. Vstup na balkón je z väčšešej izby.

Energetický certifikát nebol doručený.



Uprednostňujeme záujemcov s hotovosťou!
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na osobnej obhliadke,ktorú Vám sprostredkujeme na – naše call centrum, alebo na alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku51 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Postavené zZmiešané

Vaše hodnotenie ponuky