Exkluzívne na predaj 2-izbový byt, Žilina - HlinyVII, ul. Jarná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Jarná
50 m²
4
prízemie
2
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
129.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

901x zobrazená v zozname / 73x zobrazená detailne / 73x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj pekný dvojizbový byt, ktorý sa nachádza na sídlisku Hliny VII, ulica Jarná. Byt s výmerou 50 m2 sa nachádza na prízemí zrekonštruovaného bytového domu. Byt je orientovaný do parku, čo zabezpečuje dostatok ticha a súkromia. Dispozične pozostáva so vstupnej chodby, kuchyne, obývačky, spálne, kúpelne so sprchovým kútom a samostatnej toalety. Byt prešiel rekonštrukciou ( plastové okná, zrekonštruované bytové jadro, kompletne vymenené elektrické rozvody, znižované sadrokartónové stropy, v izbách nové podlahy...). Nehnuteľnosť sa v prípade záujmu predáva aj so zariadením, čo je veľkou výhodou pri investičnej kúpe. Náklady na byt aj s elektrickou energiou a plynom sú 185 euro.

Lokalita ponúka novému majiteľovi všetko potrebné pre komfortné bývanie. Škola, škôlka, obchody a reštaurácie sa nachádzajú v tesnej blízkosti bytového domu. Veľkou výhodou je aj dostupnosť do centra mesta - cca 10 minút pešo. Na sídlisku sa nachádza taktiež dostatok zelene a detských ihrísk.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t.č. ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha50 m²
Poschodieprízemie
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky