EXKLUZÍVNE na predaj!! Nadčasový, výnimočný 5-izbový rodinný dom v krá

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Dolné Orešany
309 m²
1000 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
419.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

241x zobrazená v zozname / 40x zobrazená detailne / 40x zobrazená detailne tento mesiac

Objavte nadčasovú eleganciu a moderné pohodlie v tomto priestrannom rodinnom dome, ktorý sa nachádza v krásnom a kľudnom prostredí obce Dolné Orešany, len pár minút autom od Trnavy. Tento dom, skolaudovaný v roku 2004, je postavený z kvalitných materiálov, s dôrazom na detail a dlhodobú trvácnosť. Čaká vás bývanie, ktoré harmonicky spája tradičný tehlový základ s modernými technológiami a komfortom, ideálne pre náročných záujemcov, ktorí ocenia nielen dizajn, ale aj praktickosť.

S priestrannou dispozíciou piatich izieb, slnečnou záhradou a veľkým pozemkom o rozlohe 1000 m² (šírka 19 m, dĺžka 57 m), tento dom ponúka viac než len obytný priestor. Je to investícia do kvality života – do domu, ktorý bude aktuálny a funkčný aj pre budúce generácie.

Dom je veľmi zaujímavo dispozične riešený, skladá sa z troch podlaží. Vstup do domu sa nachádza na prízemí (1. NP), kde sa rozprestiera priestranná obývačka, prepojená s modernou kuchyňou značky Hanák. Vedľa kuchyne je praktická špajza. Na tomto podlaží sa nachádza aj zimná záhrada, ktorá ponúka nádherný výhľad do záhrady a vytvára ideálne prostredie pre relax a oddych. Prízemie dopĺňa kúpeľňa so sprchovým kútom.

Na 2. NP sa nachádzajú obytné izby – tri útulné spálne. Na tomto poschodí je šatník so samostatným prístupom z chodby. Ďalej sa tu nachádza druhá kúpeľňa, vybavená vaňou, sprchovacím kútom, WC a bidetom.

Suterén (1. PP) je navrhnutý ako viacúčelový priestor. Nachádza sa tu práčovňa, technická miestnosť s kotlom a zásobníkom TÚV a ďalšia izba, momentálne využívaná ako pracovňa s veľkým rolldorom. Táto miestnosť môže byť jednoducho prerobená na šiestu obytnú izbu podľa potreby. Z pracovne vedie priamy východ na záhradnú terasu s vírivkou. Ďalej tu nájdete kuchyňu s plynovým sporákom a špajzou, ako aj vyvýšenú vaňu.

Podkrovie s rozlohou 25 m² poskytuje praktický úložný priestor, ktorý môže byť využitý aj ako sklad alebo multifunkčný priestor.

Bezpečnostné prvky:


• Alarm zabezpečuje ochranu vašej nehnuteľnosti a poskytuje vám pokojný spánok.

Základné informácie:


• Počet izieb: 5 izieb (3 spálne na 2. NP, izba a obývačka na 1. NP) + pracovňa, ktorá môže slúžiť ako 6. izba
• Zastavaná plocha domu: cca 260 m² + podkrovie (25 m²) + garáž (16 m²) + dielňa (11 m²)

• Celková podlahová plocha domu: 309 m²


• Pozemok: 1000 m² (šírka 19 m, dĺžka 57 m)
• Orientácia: Východ + JZ

• Stav: novostavba


• Zariadenie: dom sa predáva čiastočne zariadený, s kuchynskou linkou značky Hanák a niektorými ďalšími zariadeniami a nábytkom podľa dohody.

Technické vybavenie:


• Kúrenie: plynové (kondenzačný kotol Buderus), podlahové kúrenie na 1. PP a 1. NP, radiátory na 2. NP, solárne panely pre ohrev TÚV (bivalentný 300 l zásobník), krb.
• Okná: hliníkové, plastové v 1. PP, drevené strešné okná na 2. NP.
• Podlahy: gresová dlažba v kúpeľniach, drevené lamely na 2. NP.

• Strecha: sedlová, betónová krytina Bramac.



Exteriér:
• Záhrada: drevený altánok, oplotenie z betónových dosiek, robotická kosačka.
• Garáž: súčasť domu s výmerou 16 m², možnosť parkovania ďalších troch áut na pozemku. K dispozícii je aj drevená prístavba a hliníkový prístrešok.

• Dielňa: s rozlohou 11 m² so vstupom zo záhrady.


• Prístup: spevnený vjazd z obecnej cesty.

Inžinierske siete:


• Vodovodná, elektrická, plynová a slaboprúdová prípojka, dažďová kanalizácia a žumpa.
• Internet: aktuálne káblový od Telekomu, možnosť pripojenia optiky.


Táto nehnuteľnosť ponúka vysoký štandard bývania v pokojnom prostredí obce, s rýchlou dostupnosťou do okolitých miest.

Neváhajte nás kontaktovať pre bližšie informácie a dohodnutie obhliadky.

Ing. Lenka Broda, , LeHose, s.r.o, www.lehouse.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1000 m²
Zastavaná plocha309 m²
Úžitková plocha309 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky