Exkluzívne na predaj rodinná vila na ul. Kollárova, Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Kollárova
483 m²
624 m²
3
áno - 2 autá
verejný vodovod
áno
230/400V
áno
predaj - Vila
1.200.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

658x zobrazená v zozname / 80x zobrazená detailne / 80x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj exkluzívnu rodinnú vilu, postavenú v rokoch 1924-1926, v prestížnej Kollárovej štvrti v Trenčíne. Vila prešla v roku 2018 rozsiahlou a nadštandardnou rekonštrukciou. Celková obytná plocha je 484 m² a pozemok má rozlohu 624 m².

Vila je rozdelená na dve obytné podlažia, podkrovie a pivnicu. Prvé podlažie, s rozlohou 141,33 m², je vybavené podlahovým kúrením a pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, prijímacej izby, obývacej miestnosti, veľkej jedálne a kuchyne so vstavanými spotrebičmi vrátane kuchynského vysavača pod drezom. Spálňa disponuje nadštandardnou kúpeľňou s vaňou, sprchovým kútom, toaletou a dvomi umývadlami. Na chodbe sa nachádza aj samostatné WC.

Druhé podlažie má rozlohu 135,59 m² a kúrenie je riešené radiátormi. Dispozične toto podlažie pozostáva z kuchyne, jedálne, obývacej miestnosti, detskej izby, spálne, kúpeľne s toaletou a samostatnej toalety na chodbe. Priestranná zasklená loggia ponúka príjemný výhľad a priestor na relaxáciu.

Podkrovie sa aktuálne využíva ako kancelária, nachádza sa tu však aj hosťovská spálňa a priestranná kúpeľňa. Ak by chcel nový majiteľ využiť podkrovie taktiež na bývanie, k dispozícii je praktická príprava všetkých rozvodov. Pivnica je využitá na maximum, s pánskou miestnosťou s barom - ideálnou na zábavu, domácou posilňovňou, práčovňou vybavenou práčkou a sušičkou (celým domom vedie praktický zhod bielizne, ktorý šikovne prepája vrchné poschodia domu s pivnicou/práčovňou), a miestnosťou s množstvom odkladacieho priestoru, kde sa nachádza aj filtrácia na bazén.

Na pozemku sa nachádza garáž s elektrickou bránou pre dve autá a dostatkom úložného priestoru. Bazén je vybavený filtráciou (bez vyhrievania) a pojazdným prestrešením. Hneď vedľa bazéna je prakticky umiestnená zastrešená záhradná miestnosť s posedením, ideálna na grilovanie a záhradné párty, so suchou saunou postavenej z Thermo Osiky. Na druhej strane domu sa nachádza elektrická brána pre parkovanie ďalších dvoch áut, pričom z každej strany domu sú samostatné vchody ku každému obytnému podlažiu.

Nehnuteľnosti má aktuálne jeden merač (elektrina, plyn, voda), ale je možné zriadiť samostatné merače pre každé obytné podlažie. Kúrenie a ohrev vody v dome zabezpečuje plynový kotol Immergas a na streche sa nachádzajú solárne panely na ohrev vody. Internet je dostupný od Telekomu. Celý dom je zabezpečený alarmom a kamerovým systémom. Okná v dome sú drevené, lakované s kvalitným trojsklom

Kollárova štvrť patrí medzi najvyhľadávanejšie a najprestížnejšie lokality v Trenčíne. V blízkosti nájdete výbornú občiansku vybavenosť vrátane škôl, obchodov, reštaurácií a parkov. Tichá a zelená lokalita ponúka ideálne prostredie pre rodinný život.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku624 m²
Zastavaná plocha302 m²
Celková rozloha624 m²
Úžitková plocha483 m²
Počet poschodí3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Bazénexteriérový
Klimatizácianie
Predzáhradkaáno
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Mohlo by vás tiež zaujímať

Vaše hodnotenie ponuky