Exkluzívne na predaj slnečný pozemok Žabokreky / Martin

Štát.: Slovensko
Mesto.: Martin
Lokalita.: Žabokreky
3860 m²
predaj - Pozemky - bývanie
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

4603x zobrazená v zozname / 370x zobrazená detailne / 182x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj pozemok o rozlohe 3860 m², ktorý je vhodný na výstavbu rodinných domov. Pozemok sa nachádza na konci tichej ulice, pričom k menšiemu pozemku vedie spevnená cestná komunikácia a k druhému nespevnená obecná cesta. Inžinierske siete ako voda, plyn, kanalizácia a elektrina sú dostupné v blízkosti. Pozemok je obohatený o potôčik a zeleň, ktoré dotvárajú príjemnú atmosféru a je orientovaný na južnú stranu, čo zabezpečuje dostatok slnečného svetla. Cena za m² je stanovená na 47,6€. Tento pozemok predstavuje ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú miesto pre svoj budúci domov v pokojnej lokalite s prírodným prostredím.
Ak máte záujem o tento pozemok, radi vám pomôžeme s financovaním a vybavením úveru. Máme skúsenosti s rôznymi bankami a vieme vám poradiť, ako získať najvýhodnejšiu ponuku. Ak máte akékoľvek otázky alebo chcete vidieť pozemok naživo, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku3860 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Orientáciajužná
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky