Exkluzívne na predaj slnečný stavebný pozemok 780 m2, Kľače pri Rajci

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Kľače
780 m²
predaj - Pozemky - bývanie
79.500,- €
101,92 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

6502x zobrazená v zozname / 571x zobrazená detailne / 68x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj veľmi pekný a slnečný stavebný pozemok, ktorý sa nachádza v obci Kľače pri Rajci. Pozemok o výmere 780 m2 sa nachádza v okrajovej časti obce, ale zároveň v blízkosti jeho centra. Ku pozemku vedie asfaltová prístupová cesta, posledných cca 50 metrov je štrková cesta. Mierne svahovitý pozemok má rozmer 16 x 49 metrov. Inžinierske siete ako voda a elektrická energia sa nachádzajú v blízkosti pozemku. V blízkosti pozemku aktuálne prebieha výstavba nového rodinného domu.

Poloha pozemku ponúka novému majiteľovi krásne výhľady na okolitú prírodu a dostatok súkromia, nakoľko je to momentálne posledný stavebný pozemok na konci ulice. Obec Kľače sa nachádza 2 km od mesta Rajec a 6 km od kúpeľného mesta Rajecké Teplice. Do krajského mesta Žilina sa dostanete pohodlne autobusom alebo vlakom, autom trvá cesta približne 20 minút. Poloha pozemku môže zaujať priaznivcov športu a turistiky, ale aj oddychu a relaxu.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t. č.: , mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku780 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Orientáciajuhozápadná
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky