Exkluzívne na predaj tehlový 1-izbový byt, Považská Bystrica - Lánska

Štát.: Slovensko
Mesto.: Považská Bystrica
Lokalita.: Považská Bystrica
30.3 m²
3
2
1
čiastočne prerobený
áno
predaj - 1-izbový byt
78.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

821x zobrazená v zozname / 107x zobrazená detailne / 107x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj tehlový 1-izbový byt, ktorý sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Lánska v Považskej Bystrici. Byt sa nachádza na druhom poschodí a jeho podlahová plocha je 30,3 m2. K bytu prislúcha aj pivnica o výmere cca 2,2 m2, ktorá nie je zahrnutá vo výmere bytu.
V byte boli vymenené plastové okná, kuchynská linka a podlahy, inak je byt v pôvodnom ale zachovalom stave. Bytové jadro je murované, kúpelňa s vaňou je spojená s toaletou a určená na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa. Veľkou výhodou bytu je jeho poloha, preto je vhodný aj na investičnú kúpu.
Byt sa predáva aj s podielom na priľahlom pozemku, kde by si majitelia mohli vybudovať súkromné parkovisko. Parkovanie je momentálne verejné v blízkosti bytového domu.

Vyhľadávaná lokalita ponúka novému majiteľovi všetko potrebné pre komfortné bývanie. V blízkosti bytového domu sa nachádza škola, škôlka, obchody, nemocnica, kúpalisko a do centra mesta to je len pár minút pešo.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t.č. ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha30.3 m²
Poschodie2
Počet poschodí3
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky