EXKLUZÍVNE NA PREDAJ TROJPODLAŽNÁ RODINNÁ CHATA V BELUŠI V OKRESE PÚCH

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Beluša
185 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Chata
170.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

16846x zobrazená v zozname / 1056x zobrazená detailne / 148x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si video s vizualizáciou
https://youtu.be/ItvUd_GMmUQ
Pre 3D virtuálnu prehliadku si skopírujte tento link:
https://my.matterport.com/show/?m=DrYrJ3Sxq7p
TUreality ponúka exkluzívne na predaj murovanú trojpodlažnú rodinnú chatu vo vychytenej rekreačnej oblasti s celkovou úžitkovou plochou viac než 180 m2 v obci Beluša. Špecifikácia chaty: 1.NP: kuchyňa, kúpeľňa s WC a slovenská izba s krbom. 2.NP: 3 izby, jedna má vstup na balkón. 3. NP: 2 izby, WC s umývadlom.
1. NP je murované z kameňa a z vnútornej strany je obmurovka z pálenej tehly. Zateplená pozinkovaná strecha. Chata je napojená na obecný vodovod, plyn a elektrinu. Na pozemku je aj vlastná studňa a žumpa. Súčasťou chaty je garáž a technická miestnosť s plynovým kotlom. Neďaleko minerálne pramene, potok, detské a volejbalové ihrisko. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle , mailom:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku185 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky