Exkluzívne na predaj zrekonštruovaný 2-izb. byt, Vlčince-REZERVOVANÉ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Nanterská
77 m²
7
3
2
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
169.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

15823x zobrazená v zozname / 813x zobrazená detailne / 436x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj veľmi pekný a kompletne zrekonštruovaný dvojizbový byt, ktorý sa nachádza v Žiline na obľúbenom sídlisku Vlčince. Celková výmera bytu aj s balkónom, lodžiou a pivnicou je 77 m2. Byt sa nachádza na treťom poschodí a jeho orientácia je severovýchod ( kuchyňa s obývačkou ) a juhozápad ( spálňa ). Byt prešiel kompletnou a precíznou rekonštrukciou, prednedávnom boli ako posledné osadené interiérové dvere aj s obložkami. Byt dispozične pozostáva s priestrannej chodby so vstavanou skriňou, veľkej spálne s lodžiou, rozľahlej obývačky, kuchyne so špajzou a balkónom, kúpelne s vaňou a samostatnej toalety. Bytový dom je zateplený, spoločné priestory prešli rekonštrukciou a výťah je tiež po výmene. Mesačné náklady na dve osoby sú po zvýšení 190,- euro.

Obľúbená lokalita ponúka novému majiteľovi všetko potrebné na dosah. Škola, škôlka, obchody, reštaurácie a dostatok detských ihrísk sa nachádzajú v blízkosti bytového domu. Parkovanie je verejné ale bezproblémové.

V prípade záujmu dokážeme zabezpečiť financovanie a plnú podporu pri vybavení úveru v ktorejkoľvek banke.

V prípade záujmu kontaktujte: Štefan Lizoň t.č. ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha77 m²
Poschodie3
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky