Exkluzívne ponúka na predaj 3 i byt s garážou v Myjave

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Myjava
74 m²
7
2
3
áno
pôvodný
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
118.450,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7765x zobrazená v zozname / 545x zobrazená detailne / 238x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívna ponuka na predaj: priestranný a slnečný 3-izbový byt s garážou v Myjave

Ponúkame na predaj priestranný a slnečný 3-izbový byt s rozlohou 74 m² a garáž s výmerou 17 m², ktorá sa nachádza priamo v bytovom dome v meste Myjava na sídlisku Dolná štvrť. Byt sa nachádza na druhom zo siedmich poschodí v tehlovom bytovom dome, ktorý má bezbariérový prístup a prešiel kompletnou rekonštrukciou. Bytový dom bol zateplený, má novú fasádu, vonkajšie vchodové dvere s elektrickým vrátnikom a schránkami, nový priestranný priechodný výťah, balkóny a strechu. Okolie domu je upravené zeleňou s detským ihriskom a parkoviskami. Lokalita poskytuje výbornú občiansku vybavenosť, v blízkosti sa nachádza základná škola.

Byt je svetlý a ponúka tri izby: dve samostatné nepriechodné izby (spálňa a detská izba), priechodnú obývaciu izbu s balkónom a nepriechodnú kuchyňu. V byte sa nachádza priestranná chodba, z ktorej je prístup do kúpeľne so sprchovacím kútom a umývadlom a do samostatného WC. Orientácia bytu je na východ (spálňa, obývacia izba), sever (detská izba) a juh (kuchyňa). Byt je v pôvodnom stave.

V byte sú nové plastové okná, v izbách sú parkety z tvrdého dreva, v kuchyni a na chodbe je linoleum a vo WC a kúpeľni je keramická dlažba s obkladom. Jadro je tehlové. K bytu prislúcha pivnica na druhom poschodí a samostatná garáž na prízemí bytového domu.

Dispozícia: veľká vstupná chodba, z ktorej sa dostanete napravo do WC, kúpeľne, kuchyne a priamo do obývacej izby, ktorá je priechodná do spálne. Naľavo je vstup do detskej izby. Z obývacej izby je prístup na balkón. Parkovanie je verejné. Byt je po kúpe ihneď k dispozícii.

Mesačné náklady:



Správca bytového domu: 140€

Elektrina: 8€


Neváhajte nás kontaktovať, obhliadky sú možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využiť balík služieb ALL INCLUSIVE, ktorý poskytujeme bezplatne. Viac informácií nájdete na našej domovskej stránke alebo u ktoréhokoľvek z našich maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004 a poskytuje služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Zabezpečíme pre vás potrebné dokumenty pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom našich zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami a zodpovedným prístupom, čo je zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha74 m²
Úžitková plocha74 m²
Poschodie2
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Garážáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky