Exkluzívne ponúka na predaj 4i byt v Myjave

Štát.: Slovensko
Mesto.: Myjava
Lokalita.: Myjava
77 m²
6
2
4
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
124.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

14843x zobrazená v zozname / 731x zobrazená detailne / 88x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívna ponuka na predaj: Priestranný a slnečný 4-izbový byt v Myjave.

Ponúkame na predaj priestranný a slnečný 4-izbový byt s rozlohou 77,1 m² v meste Myjava. Byt sa nachádza na druhom poschodí zo šiestich v panelovom bytovom dome, ktorý má bezbariérový prístup a prešiel staršou kompletnou rekonštrukciou. Bytový dom bol zateplený, má novú fasádu, nové vonkajšie vchodové dvere s elektrickým vrátnikom a schránkami, vnútorné elektronické dvere na fotobunku, nový výťah a rekonštruovanú strechu. Okolie domu je upravené zeleňou, detským ihriskom a parkoviskami. Lokalita poskytuje výbornú občiansku vybavenosť, v blízkosti sa nachádza materská škola a stredná priemyselná škola.

Byt je svetlý a ponúka štyri izby: dve samostatné nepriechodné detské izby, priechodnú obývaciu izbu s lodžiou, nepriechodnú spálňu a nepriechodnú kuchyňu. V byte je veľká chodba, z ktorej je prístup do kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom a umývadlom, samostatného WC a dvoch špajzí. Lodžia je zasklená. Orientácia bytu je na juh (spálňa, obývačka, kuchyňa), na západ (jedna detská izba) a na sever (druhá detská izba). Byt prešiel staršou kompletnou rekonštrukciou.

V byte sú nové plastové okná, vo všetkých izbách plávajúce podlahy, časť chodby má plávajúcu podlahu a časť keramickú dlažbu. V kuchyni, WC a kúpeľni je keramická dlažba a obklad. Vymenené boli všetky dvere s obložkami a všetky rozvody (elektrina, vodovod, odpad, kúrenia - nové radiátory s termostatickými hlavicami). Jadro je nanovo vystavané. Vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné. K bytu prislúcha pivnica v suteréne.

Dispozícia: veľká vstupná chodba, z ktorej sa dostanete napravo do dvoch špajzy, WC, kúpeľne a rovno do dvoch detských izieb. Naľavo sa nachádza kuchyňa a obývacia izba s lodžiou, ktorá je priechodná do spálne. V byte sú vstavané skrine a v kuchyni je nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. Byt sa predáva so zariadením. Parkovanie je verejné. Byt je kúpou voľný.

Mesačné náklady:



Správca bytového domu: 200€

Plyn: 5€


Elektrina: 30€
Neváhajte nás kontaktovať, obhliadky sú možné 7 dní v týždni.

Odporúčame využiť balík služieb ALL INCLUSIVE, ktorý je poskytovaný bezplatne. Viac informácií nájdete na našej domovskej stránke alebo osobne u ktoréhokoľvek z našich maklérov.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností. Zabezpečíme pre vás potrebné dokumenty pre kataster nehnuteľností, servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov, vypracovanie znaleckých posudkov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom našich zmluvných partnerov. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami a zodpovedným prístupom, čo je zárukou serióznej, bezpečnej a rýchlej realizácie obchodu.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha77 m²
Úžitková plocha77 m²
Poschodie2
Počet poschodí6
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky