EXKLUZÍVNE - Pôvodný dom a stavebný pozemok v Hriňovej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Hriňová
70 m²
4132 m²
predaj - Rodinný dom
33,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8360x zobrazená v zozname / 354x zobrazená detailne / 203x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte pokojné miesto v krásnej prírode, kde môžete postaviť svoj vysnívaný dom alebo chalupu? Tento svahovitý pozemok o výmere 4132 m² v časti Slanec, Hriňová, je ideálnym miestom pre vás.

Neodolateľná Lokalita:


• Pozemok sa nachádza v tichom prostredí s krásnym výhľadom na okolitú prírodu, ideálny na relax a únik z mestského zhonu.
• K pozemku vedie asfaltová obecná cesta, čo zabezpečuje pohodlný prístup po celý rok.
• Existujúca stavba: Na pozemku o výmere 73 m² stojí jednopodlažný dom z nepálenej tehly s podpivničeným suterénom z kameňa. Dom má vlastné súpisné číslo a je napojený na elektrinu. Na pozemku je aj nový vrt na studňu.

• Dispozícia domu:


o Suterén: Tvoria ho štyri miestnosti s dvoma vstupmi.
o Prízemie: Pozostáva z chodby, troch miestností a komory s možnosťou výstupu pod strechu.

Možnosti Výstavby:


• Ďalšia parcela: V rámci pozemku je vyčlenená ďalšia parcela o výmere 64 m² so súpisným číslom, kde môžete postaviť nový dom. Stavebné povolenie je možné predĺžiť a k dispozícii je aj projekt na stavbu nového domu.
• Flexibilita: Tento pozemok ponúka možnosť rekonštrukcie starého domu alebo výstavbu nového, či už na trvalé bývanie alebo rekreáciu.

Výhody Lokality:


• Neopakovateľná príroda: Hriňová a okolie sú vyhľadávané pre krásnu prírodu CHKO Poľana, ktorá poskytuje široké možnosti turistiky, lezenia a hubárčenia.
• Lyžiarske strediská: V blízkosti sú lyžiarske strediská ako Košútka, Látky a Kokava nad Rimavicou, ideálne pre milovníkov zimných športov.
• Bohatá infraštruktúra: Hriňová má rozvinutú sociálnu infraštruktúru a je známa svojimi bohatými folklórnymi tradíciami.
Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť vlastniť pozemok s potenciálom v malebnom prostredí Hriňovej. Kontaktujte nás ešte dnes, aby ste si dohodli obhliadku a začali plánovať svoj nový domov alebo chalupu na tomto krásnom pozemku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4132 m²
Úžitková plocha70 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky