EXKLUZÍVNE - Pozemok s potenciálom v Hriňovej - Slanec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Detva
Lokalita.: Hriňová
4132 m²
4132 m²
predaj - Pozemky - bývanie
136.356,- €
33,- €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

4394x zobrazená v zozname / 385x zobrazená detailne / 272x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte ideálne miesto na výstavbu vášho vysnívaného domu? Predstavujeme vám svahovitý pozemok o celkovej výmere 4132 m² v časti Slanec, Hriňová. Tento pozemok ponúka všetko, čo potrebujete – krásne prostredie na okraji obce, výhľad na okolie a možnosti pre výstavbu nového domu.
K pozemku vedie asfaltová obecná cesta, čo zabezpečuje jednoduchý prístup po celý rok.
Z pozemku je nádherný výhľad na okolitú krajinu, ktorý vás očarí a poskytne pokojné miesto pre váš nový domov.
Na pozemku o výmere 73 m² stojí jednopodlažný dom z nepálenej tehly, s podpivničeným suterénom z kameňa. Dom má vlastné súpisné číslo a je napojený na elektrinu. Na pozemku je tiež nový vrt na studňu.

Dispozícia domu:


Suterén: Tvoria ho štyri miestnosti s dvoma vstupmi.
Prízemie: Pozostáva z chodby, troch miestností a komory, z ktorej je možný výstup pod strechu.

Možnosti Výstavby:


• Ďalšia parcela: V rámci pozemku je vyčlenená ďalšia parcela o výmere 64 m² so súpisným číslom, na ktorej je možné postaviť nový dom. K dispozícii je aj projekt na stavbu nového domu a možnosť predĺženia stavebného povolenia.
• Flexibilné možnosti: Pozemok ponúka možnosti pre rekonštrukciu existujúceho domu alebo výstavbu nového, či už na trvalé bývanie alebo rekreáciu.

Výhody Lokality:


• Neopakovateľná príroda: Hriňová je obľúbená lokalita v Podpoľaní, známa pre krásnu prírodu CHKO Poľana, ktorá poskytuje široké možnosti turistiky, lezenia a hubárčenia.
• Lyžiarske strediská: V blízkosti sú lyžiarske strediská ako Košútka, Látky a Kokava nad Rimavicou, ideálne pre milovníkov zimných športov.
• Bohatá infraštruktúra: Hriňová má rozvinutú sociálnu infraštruktúru a je známa svojimi folklórnymi tradíciami.
Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť postaviť si dom v malebnom prostredí na okraji obce Hriňová. Kontaktujte nás ešte dnes, aby ste si dohodli obhliadku a začali plánovať svoj nový domov na tomto krásnom pozemku.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku4132 m²
Úžitková plocha4132 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky