Exkluzívne: Priestranný rodinný dom v Šali vo výbornej lokalite

Štát.: Slovensko
Mesto.: Šaľa
Lokalita.: Šaľa
250 m²
335 m²
2
4
čiastočne prerobený
verejný vodovod
áno
230V
predaj - Rodinný dom
179.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

6424x zobrazená v zozname / 565x zobrazená detailne / 237x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne: Priestranný rodinný dom v Šali


Túžite po novom bývaní? Hľadáte dom, ktorý si budete vedieť prispôsobiť podľa svojich predstáv, ale nechcete, aby zhltol celý rozpočet a netrvalo to dlho? Ponúkame rodinný dom, kde sa po pár úpravách budete vedieť nasťahovať. Splní Vaše predstavy o modernom bývaní, má veľký potenciál, skvelé rozvrhnutie a nachádza sa v okresnom meste Šaľa.
O NEHNUTEĽNOSTI:
Realitná kancelária Joyel reality Vám exkluzívne ponúka priestranný 4 – izbový rodinný dom v okresnom meste Šaľa, ktorý po pár úpravách splní Vaše predstavy o modernom a pohodlnom bývaní a z domu sa zrazu stane domov. Rodinný dom má veľký potenciál, ktorý treba vidieť. Rozloha je cca 250 m2, čo ponúka naozaj veľkorysí priestor a možnosti využitia. Podpivničenie ponúka ďaľšie možnosti využitia.

DISPOZÍCIA:


Vchodovými dverami vchádzame do chodby a buď pokračujeme do priestoru domu, alebo schodiskom do suterénu. Začnime teda na najspodnejšom podlaží. V pivnici sa nachádza letná kuchyňa, ktorú v tomto počasí rozhodne oceníte. Súčasťou je špajza s množstvom úložného priestoru a možnosťou vetrania. Nechýba tu technická miestnosť s kotlom, bojlerom, práčovňou. Tiež sa tu nachádza veľká garáž, ktorej sa poteší každý domáci kutil.
Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádza priestranná a slnečná obývacia izba s funkčným krbom a jedálenskou časťou . Chodbou sa dostaneme do ďalších dvoch spální. Vo všetkých izbách sú pôvodné drevené podlahy, uložené do tvaru rybej kosti. Aj v súčastnosti veľmi vyhľadávaný a moderný prvok. Každá izba je samostatná, nepriechodná. Všetky izby sú slnečné, s výhľadom do záhrady a každá z nich ponúka dostatok priestoru novým obyvateľom. Keď pokračujeme chodbou, vchádzame do slnečnej kuchyne, ktorá si zaslúži nový dych. Je dostatočne veľká, zaručene sa sem zmestí jedálenský kút aj nová kuchynská linka. Bonusom je komora, s dostatkom úložného priestoru.
Na prízemí sa tiež nachádza kúpeľňa s vaňou a toaletou. Kúpeľňa je priestranná, vetrateľná.
Schodiskom sa dostávame na poschodie, kde vchádzame do otvorenej haly, ktorú viete využiť ako pracovňu, tvorivý kút, či galériu a následne do ďalšej, štvrtej izby.
K domu patrí aj menšia záhrada, kde sa pohodlne zmestí bazén aj príjemné letné posedenie, či menšie záhony zeleniny a ovocia.
Nehnuteľnosť je napojená na všetky inžinierske siete.

LOKALITA:



Predávaná nehnuteľnosť sa nachádza v okresnom meste Šaľa.
Lokalita preto ponúka množstvo voľnočasových aktivít, ruch mesta až po množstvo cyklotrás, možnosť vodných športov na Váhu.
Niekoľko multifunkčných ihrísk, škôl a škôlok v okolí, obchodné centrá, zdravotné strediská a dostupnosť všetkých služieb, ktoré mesto ponúka. Mesto Šaľa je vyhľadávanou lokalitou rodín s deťmi. Spomenuli by sme ešte výborné vlakové spojenia s hlavným mestom – Bratislavou.

CENA:179.990,- / pri rýchlom jednaní dohoda o cene možná!!!€

V cene nehnuteľnosti je provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).

Zabezpečíme Vám bezplatné hypotekárne poradenstvo a pomôžeme s najlepšími podmienkami získania hypotéky na trhu.

Obhliadky Vám sprostredkujeme kedykoľvek. Pre viac informácií prosím kontaktujte makléra: Bc. Lucia Kanišová, tel.č. , makléra: Eva Kováčová, tel.č.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku335 m²
Zastavaná plocha335 m²
Celková rozloha335 m²
Úžitková plocha250 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné – kombinované
Pivnicaáno
Inžinierske sieteáno
Zateplený objektnie
Krbáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky