EXKLUZÍVNE! Super cena! Predaj 2 - izbový slnečný byt vo vyhľadávanej

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Handlová
Ulica.: Morovnianská cesta
56 m²
2
čiastočne prerobený
predaj - 2-izbový byt
54.900,- € Handimex, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2710x zobrazená v zozname / 94x zobrazená detailne / 94x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 2 - izbový slnečný byt v blízkosti prírody na ulici Morovnianska cesta, na sídlisku Morovnianska v Handlovej. Byt má celkovú výmeru 55,6 m2 a nachádza sa na poschodí 2/5 v panelovom bytovom dome s výťahom.

Bytový dom bol skolaudovaný v roku 1982 a je zrekonštruovaný. V rámci rekonštrukcie bolo zrealizované zateplenie obvodových múrov a strechy, rekonštrukcia spoločných častí, nový výťah a výmena spoločných vodorovných a zvislých rozvodov médií v suteréne a stupačkách. Do bytového domu sú zavedené všetky inžinierske siete. K bytu prislúcha aj pivnica, nachádzajúca sa v suteréne domu. Orientácia bytu na svetové strany je na juhozápad. Vstup do vchodu je zabezpečený elektronickým vrátnikom.

Byt je čiastočne zrekonštruovaný a je vo veľmi zachovalom stave. V rámci rekonštrukcie bola výmena okien za plastové, nové rozvody energií a odpadov v bytovom jadre, stierky v celom byte, bezpečnostné dvere, vymenené sú aj interiérové zárubne a dvere. Podlahy sú plávajúce a keramické. WC a kúpeľňa s rohovou vaňou sú spojené. Kúrenie je ústredné. V byte je zavedená prípojka na káblovú televíziu a internet, v bytovom dome je nainštalovaná optika. Byt nedisponuje balkónom ani loggiou.

Celkové náklady na bývanie činia cca 200€ (140€ nájomné, 40€ inkaso, 20€ TV plus internet). Byt sa v prípade záujmu ponúka aj s vybraným zariadením a je voľný ihneď po vyplatení celej kúpnej ceny. V blízkosti bytového domu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť.

A najväčšie benefity tejto nehnuteľnosti? Za veľmi priaznivú cenu môžete získať byt obývateľný bez väčších investícií, nachádzajúci sa v kľudnej lokalite s bezproblémovým parkovaním, v blízkosti prírody. Tiež treba spomenúť aj blízku dostupnosť obchodných reťazcov, základnej a materskej školy, zdravotníckeho zariadenia.

Celková cena nehnuteľnosti, vrátane provízie sprostredkovateľa a základného právneho servisu, je 54 900€.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.
Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha56 m²
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Orientáciajuhozápadná

Vaše hodnotenie ponuky